Now Reading:
Dobre vijesti za studente iz Međimurja. Prijavite se za jednokratnu financijsku potporu!!!!
Full Article 1 minutes read

Dobre vijesti za studente iz Međimurja. Prijavite se za jednokratnu financijsku potporu!!!!

studenti

Skupština Međimurske županije donijela je odluku o dodjeli jednokratne financijske potpore redovnim studentima za akademsku godinu 2018./2019. Upravo je ovih dana Upravni odjel za obrazovanje, kulturu i šport raspisao Javni poziv za dodjelu spomenute jednokratne financijske potpore.

Ona iznosi 600 kuna, a dodjeljuje se svim redovnim studentima s prebivalištem na području Međimurske županije koji su u statusu redovnog studenta akademske godine 2018./2019. upisani na bilo koju javnu visokoškolsku ustanovu u Republici Hrvatskoj, Europskoj uniji ili u inozemstvu te pod istim uvjetima i onima koji su upisani na privatne visokoškolske ustanove s pravom javnosti. Sredstva za isplatu potpora osigurana su u Proračunu Međimurske županije za 2019. godinu.

Postupak prijave moguće je pokrenuti na službenim mrežnim stranicama Međimurske županije www.medjimurska-zupanija.hr klikom na link https://zupanija.epa.nnpro.net/ a dovršiti ga slijedom uputa na istoj stranici. Dokumentacija vezana uz prijavu šalje se isključivo poštom, u vremenskom razdoblju od 3. travnja 2019. do 3. svibnja 2019. godine. Nepotpune i nepravodobne prijave neće se razmatrati.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.