Now Reading:
Dobre vijesti za studente iz Međimurja. Prijavite se za jednokratnu financijsku potporu!!!!
Full Article 1 minutes read

Dobre vijesti za studente iz Međimurja. Prijavite se za jednokratnu financijsku potporu!!!!

studenti

Skupština Međimurske županije donijela je odluku o dodjeli jednokratne financijske potpore redovnim studentima za akademsku godinu 2018./2019. Upravo je ovih dana Upravni odjel za obrazovanje, kulturu i šport raspisao Javni poziv za dodjelu spomenute jednokratne financijske potpore.

Ona iznosi 600 kuna, a dodjeljuje se svim redovnim studentima s prebivalištem na području Međimurske županije koji su u statusu redovnog studenta akademske godine 2018./2019. upisani na bilo koju javnu visokoškolsku ustanovu u Republici Hrvatskoj, Europskoj uniji ili u inozemstvu te pod istim uvjetima i onima koji su upisani na privatne visokoškolske ustanove s pravom javnosti. Sredstva za isplatu potpora osigurana su u Proračunu Međimurske županije za 2019. godinu.

Postupak prijave moguće je pokrenuti na službenim mrežnim stranicama Međimurske županije www.medjimurska-zupanija.hr klikom na link https://zupanija.epa.nnpro.net/ a dovršiti ga slijedom uputa na istoj stranici. Dokumentacija vezana uz prijavu šalje se isključivo poštom, u vremenskom razdoblju od 3. travnja 2019. do 3. svibnja 2019. godine. Nepotpune i nepravodobne prijave neće se razmatrati.

Input your search keywords and press Enter.