Now Reading:
SRETNO, MILA! Mala Mila i njezini roditelji krenuli u SAD – Za njezino liječenje prikupljeno gotovo 35 milijuna kuna
Full Article 2 minutes read

SRETNO, MILA! Mala Mila i njezini roditelji krenuli u SAD – Za njezino liječenje prikupljeno gotovo 35 milijuna kuna

milas

Došao je i taj dan – djevojčica Mila Rončević i njezini roditelji jutros poslije 9 sati krenuli su na put rema bolnici u SAD-u, a kako doznaje N1, Milu će odmah na aerodromu u SAD-u dočekati medicinski tim Children’s Hospital of Philadelphia.


Prilikom jutrošnjeg dolaska u zagrebačku Zračnu luku dočekana je velikim pljeskom okupljenih, kako zaposlenika, tako i putnika.


– Hvala vam svima, hvala svima, ne znam što reći. Idemo u nove bitke, vidite je, tu je, spremna je za dalje – rekao je Milin otac Marin Rončević na zagrebačkom aerodromu. Roditelji Mile Rončević sinoć su, podsjetimo, dobili potvrdu iz Children’s Hospital of Philadelphia da će Milu u utorak primiti na liječenje u tu bolnicu, kao i plan liječenja. Kako je rekla Milina majka Sanja Matijević Rončević, cijena koju su u toj bolnici formirali iznosi nešto manje od 3 milijuna američkih dolara, a s popustom to će biti oko 2,3 milijuna dolara. Cijena nije problem, budući da su hrvatski građani za liječenje teško bolesne djevojčice dosad prikupili gotovo 35 milijuna kuna, a novac još pristiže na račun.

Bravo, Hrvatska! Sretno, Mila i vrati nam se zdrava!

sjever.hr/aktualno.hr

Input your search keywords and press Enter.