Now Reading:
Varteks i Polet super uvjerljivi uoči međusobnog susreta u subotu
Full Article 2 minutes read

Varteks i Polet super uvjerljivi uoči međusobnog susreta u subotu

varteks

Zastrašujuća je proljetna serija Poleta iz Svetog Martina na Muri. U četiri odigrane utakmice ovog proljeća ostvarili su četiri super uvjerljive pobjede. Peticom su nagradili Dinamo, Dubravku/Zagorac i Podravinu, a danas su pobijedili već otpisani Novi Marof na njegovom terenu rezultatom, vjerovali ili ne, 13:0. Tomica Medved postigao je četiri gola, čime je opet preuzeo vodstvo na listi strijelaca sa 24 gola ispred Šoštarića iz Varteksa koji je postigao 23. Po tri gola postigli su Ferlin i Mezga, a po jedan Herceg, Goričanec i Cvetković. Polet je dakle u četiri proljetne tekme osvojio 12 bodova uz gol razliku 28:0.


Varteks u subotu nije imao težak zadatak protiv rezignirane momčadi Dubravke/Zagorac (5:0). To je najbolje iskoristio Šoštarić koji je postigao četiri gola, a mogao je i pet da nije prepustio izvođenje penala Kariću koji je pucao preko gola. Strijelac petog gola za Varteks bio je Modrić. U subotu, 6. travnja u 16.30 sati, slijedi derbi prvenstva u kojem će Varteks u goste Poletu. Nedeljanec je imao inicijativu, prilike, ali Podravina je odnijela puni plijen. Strijelac jedinog gola na utakmici bio je Matija Marković u 24. minuti.

Treba spomenuti kako su Nedeljančani promašili i jedanaesterac dvije minute prije kraja čime bi barem osvojili bod. Bednja je bila puno bolja od Jalžabeta, ali je do pobjede došla tek u zadnjoj četvrtini tekme. Blažeković je pogodio za 1:0 u 67., a Marin Ivančić u 75. minuti. U uvijek zanimljivom susjedskom derbiju Pušćine su na svojem terenu pred 500 gledatelja pobijedile Nedelišće 5:1.

Rezultati 19. kola 4. lige Varaždin – Čakovec: Varteks – Dubravka/Zagorac 5:0, Nedeljanec – Podravina 0:1, Bednja – Jalžabet 2:0, Novi Marof – Polet 0:13, Omladinac – Sloga 3:3, Mladost Komet – Dinamo 3:0, Rudar – Međimurec 0:1. Poredak: 1. Varteks 45, 2. Polet 44, 3. Bednja 42, 4. Nedelišće 34, 5 Pušćine 30, 6. Podravina 29, 7. Međimurec 29 itd.

www.sjever.hr/aktualno.hr

Input your search keywords and press Enter.