Now Reading:
Milan Bandić i dalje predsjednik, jedan od četiri potpredsjednika stranke Anđelko Topolovec
Full Article 1 minutes read

Milan Bandić i dalje predsjednik, jedan od četiri potpredsjednika stranke Anđelko Topolovec

topolovec

U subotu je u Zagrebu, u Koncertnoj dvorani “Vatroslav Lisinski”, održana Izborna skupština Stranke rada i solidarnosti, na kojoj je izabrano novo vodstvo stranke, a u izborima je sudjelovalo i 59 delegata iz Krapinsko-zagorske županije. Za predsjednika je ponovno izabran Milan Bandić, dok su za potpredsjednike izabrani dr.sc. Jelena Pavičić Vukičević, prof.dr.sc. Ana Stavljenić Rukavina, Kažimir Varda i Anđelko Topolovec.

Iako postoji tek nekoliko mjeseci, županijska organizacija Stranke rada i solidarnosti KZŽ snažno je zastupljena u tijelima stranke – kazao je novi potpredsjednik stranke Anđelko Topolovec, uz kojeg je za članicu predsjedništva izabrana Marija Puh, a za članove Glavnog odbora Branko Kučko, Luka Grabušić i Božo Ružak.

nor

Nakon odrađenog radnog dijela održala se i proslava četvrtog rođenadana Stranke rada i solidarnosti, na kojoj je bilo i 200-tinjak članova zagorske organizacije stranke, a na kojoj je predstavljena i stranačka lista kandidata za Europski parlament, koju predvodi Martina Bienenfeld. Uz nju, na listi su i Hrvoje Burić, Irena Cajner Mraović, Veljko Đorđević, Ljubo Jurčić, Jozo Milićević, Marijo Možnik, Jelena Pavičić Vukičević, Krešimir Rogina, Gordana Rusak, Davor Štern i Ana Vlahov.

www.sjever.hr

Input your search keywords and press Enter.