Now Reading:
Pred nama je sunčana nedjelja
Full Article 1 minutes read

Pred nama je sunčana nedjelja

varaždin

Prema prognozi DHMZ-a danas sunčano i danju toplo. Ujutro je po kotlinama i uz rijeke u unutrašnjosti tek ponegdje moguća magla. Vjetar slab, ujutro na Jadranu mjestimice slaba do umjerena bura, zatim sjeverozapadnjak. Najviša temperatura uglavnom između 18 i 22 °C.
Nastavlja se razdoblje povoljnih biometeoroloških prilika koje će biti povoljne za većinu meteoropata i kroničnih bolesnika. Vrijeme će biti pogodno za boravak na otvorenom. Osobama alergičnim na pelud breze preporuča se oprez i adekvatna zaštita.


Sutra većinom sunčano, popodne u unutrašnjosti promjenljiva naoblaka. Vjetar uglavnom slab, u drugom dijelu dana do umjeren sjeveroistočni. Na Jadranu ujutro mjestimice umjerena bura, popodne sjeverozapadnjak i jugozapadnjak. Najniža jutarnja temperatura od 0 do 5, na Jadranu od 9 do 13. Najviša dnevna između 19 i 22 °C, u gorju malo niža.
Biometeorološke prilike će kao i prethodnih dana biti povoljne za većinu ljudi. Mnogi će zbog toga imati primjerenu radnu koncentraciju i biti dobrog raspoloženja. Osobama alergičnim na pelud breze savjetuju da se adekvatno zaštite pri boravku na otvorenom.

www.sjever.hr

Input your search keywords and press Enter.