Now Reading:
Svađa dviju žena – jedna od njih završila u bolnici s težim ozljedama
Full Article 2 minutes read

Svađa dviju žena – jedna od njih završila u bolnici s težim ozljedama

policija

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja sumnja se da je 55-godišnjakinja s područja grada Čakovca počinila kazneno djelo Teška tjelesna ozljeda. Naime, u srijedu 27. ožujka oko 12 sati i 30 minuta u kući u Novom Selu Rok osumnjičena je nakon prepirke rukama odgurnula stariju žensku osobu. Žena je pala i teže se ozlijedila te je zadržana na daljnjem liječenju u Županijskoj bolnici Čakovec. Protiv 55-godišnjakinje će se podnijeti kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

Otkriven identitet napadača na 40-ogodišnjaka

PU međimurska izvijestila je i da se nakon istraživanja sumnja da je 22-godišnjak sa šireg područja grada Čakovca počinio kazneno djelo Teška tjelesna ozljeda, dok je drugi 22-godišnjak sa šireg područja grada Čakovca počinio prekršaj iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.
Podsjećamo da su u utorak, 26. ožujka, oko 22 sata i 30 minuta u Varaždinskoj ulici u Kuršancu u dvorište došla dvojica mladića te verbalno, a potom fizički napali 40 i 20-godišnjaka te 39-godišnjakinju.

U jednom trenutku jedan od mladića je drvenim kolcem razbio prozor na kući, dok je drugi mladić drvenim kolcem izudarao 40-godišnjaka po tijelu.
Mladići su se nakon događaja udaljili u nepoznatom smjeru.
Napadnuti muškarac je vozilom hitne pomoći prevezen u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje mu je utvrđena teška tjelesna ozljeda.
Protiv 22-godišnjaka će se podnijeti kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku, dok će se protiv drugog 22-godišnjaka podnijeti optužni prijedlog nadležnom općinskom sudu, prekršajnom odjelu.

www.sjever.hr

Input your search keywords and press Enter.