Now Reading:
Svađa dviju žena – jedna od njih završila u bolnici s težim ozljedama
Full Article 2 minutes read

Svađa dviju žena – jedna od njih završila u bolnici s težim ozljedama

policija

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja sumnja se da je 55-godišnjakinja s područja grada Čakovca počinila kazneno djelo Teška tjelesna ozljeda. Naime, u srijedu 27. ožujka oko 12 sati i 30 minuta u kući u Novom Selu Rok osumnjičena je nakon prepirke rukama odgurnula stariju žensku osobu. Žena je pala i teže se ozlijedila te je zadržana na daljnjem liječenju u Županijskoj bolnici Čakovec. Protiv 55-godišnjakinje će se podnijeti kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

Otkriven identitet napadača na 40-ogodišnjaka

PU međimurska izvijestila je i da se nakon istraživanja sumnja da je 22-godišnjak sa šireg područja grada Čakovca počinio kazneno djelo Teška tjelesna ozljeda, dok je drugi 22-godišnjak sa šireg područja grada Čakovca počinio prekršaj iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.
Podsjećamo da su u utorak, 26. ožujka, oko 22 sata i 30 minuta u Varaždinskoj ulici u Kuršancu u dvorište došla dvojica mladića te verbalno, a potom fizički napali 40 i 20-godišnjaka te 39-godišnjakinju.

U jednom trenutku jedan od mladića je drvenim kolcem razbio prozor na kući, dok je drugi mladić drvenim kolcem izudarao 40-godišnjaka po tijelu.
Mladići su se nakon događaja udaljili u nepoznatom smjeru.
Napadnuti muškarac je vozilom hitne pomoći prevezen u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje mu je utvrđena teška tjelesna ozljeda.
Protiv 22-godišnjaka će se podnijeti kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku, dok će se protiv drugog 22-godišnjaka podnijeti optužni prijedlog nadležnom općinskom sudu, prekršajnom odjelu.

www.sjever.hr

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.