Now Reading:
Varteksov Modni autobus obilazi Hrvatsku
Full Article 2 minutes read

Varteksov Modni autobus obilazi Hrvatsku

modabus

Lider je krenuo sa serijom članaka o tekstilnoj i odjevnoj industriji koje zauzimaju važno mjesto u hrvatskom gospodarstvu s obzirom na dugogodišnju tradiciju, velik broj zaposlenih i partnerstva s europskim i svjetskim tvrtkama. Prva je na redu jedna od najpoznatijih tekstilnih tvrtki u Hrvatskoj varaždinski Varteks. U razgovoru sa predsjednikom Uprave, Nenadom Bakićem, pričalo se i o novim planovima te tvrtke.

Varteks uskoro, otkriva Bakić, otvara četiri nove trgovine, ali tu se neće stati. Trgovine će se otvarati gdje god se za to ukaže prilika. On je pokrenuo čak i jedan avangardni projekt, Modni autobus, putujući pop-up dućan koji će obilaziti Hrvatsku. Osim vrhunske odjeće, koja će se moći isprobati, autobus će nuditi i outlet ture s odjećom po znatno sniženim cijenama.

– Tržište je preplavljeno artiklima vodećih svjetskih brendova kao što su Zara, Massimo Dutti, H&M i slični, ali i uvozom kvazibrendova niske kvalitete. Upravo to je prilika za Varteks, koji je kvalitetniji od 90 posto te odjeće jer su ljudi već zasićeni niskom kvalitetom. Tu vidimo jaku priliku jer smo potpuno svjesni da našu kvalitetu nitko ne nudi ni po približnoj sličnoj cijeni – ističe Bakić.

www.sjever.hr/lider.hr

Input your search keywords and press Enter.