Now Reading:
S tržišta se povlači “Razjareni bik” sredstvo za bolju erekciju
Full Article 50 second read

S tržišta se povlači “Razjareni bik” sredstvo za bolju erekciju

prostitucijq

Ministarstvo poljoprivrede priopćilo je u utorak da se povlači proizvod Raging Bull +, pakiranje s četiri kapsule, britanskog proizvođača, zbog prisutnosti sildenafila i tadalafila. Raging Bull, inače, u prijevodu na hrvatski znači razjareni bik.

Opozvan je proizvod Raging Bull +, blister pakiranje s četiri kapsule, LOT broja 10/2018, oznake barkoda 3830057980034, upotrijebiti do 10/2021, proizvođača Finebourne Trading Ltd., Chesterfield, UK, zbog prisutnosti sildenafila i tadalafila u proizvodu.

Prisutnost sildenafila i tadalafila nije dopuštena u proizvodima koji su odobreni kao dodaci prehrani, navode iz Ministarstva.

Dobavljač proizvoda je tvrtka We R Group Ltd, A13-A14 Champions Business Park, Arrowe, UK, a proizvod na tržište Republike Hrvatske stavlja tvrtka MRM – SALUS d.o.o., Zagreb.

Proizvod nije u skladu s Uredbom (EZ) br. 178/2002 Europskog parlamenta i Vijeća o utvrđivanju općih načela i uvjeta zakona o hrani, osnivanju Europske agencije za sigurnost hrane te utvrđivanju postupaka u područjima sigurnosti hrane, dodaje se u priopćenju.

www.sjever.hr

Input your search keywords and press Enter.