Now Reading:
U TEŠKOJ SITUACIJI Dalić na početku kvalifikacija ostao bez cijele momčadi
Full Article 50 second read

U TEŠKOJ SITUACIJI Dalić na početku kvalifikacija ostao bez cijele momčadi

zlatko dalić

Nevjerojatno zvuči podatak kako je Daliću od njegovoga prvoga nastupa na klupi, u listopadu 2017. u Kijevu, do današnjega okupljanja iščeznula cijela jedna momčad, dakle 11–orica reprezentativaca, prenosi Večernji list.

Nijedan hrvatski izbornik nije na početku kvalifikacijskoga ciklusa bio suočen s ovakvim osipanjem reprezentativaca kao Zlatko Dalić. Nevjerojatno zvuči podatak kako je Daliću od njegovoga prvoga nastupa na klupi, u listopadu 2017. u Kijevu, do današnjega okupljanja iščeznula cijela jedna momčad, dakle 11–orica reprezentativaca: Subašić, Ćorluka i Mandžukić su se oprostili, N. Kalinić još je uvijek uvrijeđen, u fazi oporavka su Mitrović, Vrsaljko, Strinić, Jedvaj, Pjaca i Pivarić, dok je Lovren suspendiran.

Tako Dalić kreće u kvalifikacijski ciklus u kojemu praktički nema pravo na kiks. Naime, Hrvatska u kvalifikacije kreće s četvrte pozicije na svjetskoj ljestvici, a njezin najveći suparnik biti će Wales na 19. mjestu, Slovačka je 29., Mađarska 52., a Jurčevićev Azerbajdžan tek na 108. poziciji.

www.sjever.hr

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.