Now Reading:
U TEŠKOJ SITUACIJI Dalić na početku kvalifikacija ostao bez cijele momčadi
Full Article 50 second read

U TEŠKOJ SITUACIJI Dalić na početku kvalifikacija ostao bez cijele momčadi

zlatko dalić

Nevjerojatno zvuči podatak kako je Daliću od njegovoga prvoga nastupa na klupi, u listopadu 2017. u Kijevu, do današnjega okupljanja iščeznula cijela jedna momčad, dakle 11–orica reprezentativaca, prenosi Večernji list.

Nijedan hrvatski izbornik nije na početku kvalifikacijskoga ciklusa bio suočen s ovakvim osipanjem reprezentativaca kao Zlatko Dalić. Nevjerojatno zvuči podatak kako je Daliću od njegovoga prvoga nastupa na klupi, u listopadu 2017. u Kijevu, do današnjega okupljanja iščeznula cijela jedna momčad, dakle 11–orica reprezentativaca: Subašić, Ćorluka i Mandžukić su se oprostili, N. Kalinić još je uvijek uvrijeđen, u fazi oporavka su Mitrović, Vrsaljko, Strinić, Jedvaj, Pjaca i Pivarić, dok je Lovren suspendiran.

Tako Dalić kreće u kvalifikacijski ciklus u kojemu praktički nema pravo na kiks. Naime, Hrvatska u kvalifikacije kreće s četvrte pozicije na svjetskoj ljestvici, a njezin najveći suparnik biti će Wales na 19. mjestu, Slovačka je 29., Mađarska 52., a Jurčevićev Azerbajdžan tek na 108. poziciji.

www.sjever.hr

Input your search keywords and press Enter.