Now Reading:
Dabrovi ispustili pobjedu
Full Article 2 minutes read

Dabrovi ispustili pobjedu

dabrovi

Veliku priliku ispustili su mladi rukometaši Varaždina u Labinu. Imali su pobjedu u džepu, a onda neshvatljivo sve prosuli i doma nose samo bod. Krenuli su izvrsno, vodili su u 12. minuti čak 6:1, a onda su počeli padati pa su domaći nošeni svojom publikom do kraja poluvremena uspjeli proekrenuti na  10:9. Međutim, Vidaček je poravnao na 10:10. U drugom poluvremenu Varaždin igra odlično, bori se, preuzima vodstvo koje je u 54.minuti bilo četiri razlike (23:19). No poklekli su u samoj završnici. U zadnju minutu ulaze sa tri gola prednosti i činilo se da pobjeda ne može pobjeći. Međutim, domaći s dva uzastopna i brza gola dolaze na minus jedan. Ostalo je dvanaest sekundi do kraja, Varaždin ide u napad i onda nevjerojatna pogreška mladog Divjaka. Vraća loptu golmanu Črnili koji je stajao na osam metara, suci sude pasivnu igru i oduzimaju im loptu. Trener Rudana zove time-out, odlučuje se na igru „7 na 6“ i tri sekunde prije kraja Puljić sa 12 metara pogađa za remi. Šteta.
– Da, velika šteta, ostaje velika žal za ispuštenom pobjedom, makar i bod je dobar, ali opet… Borili su se dečki kao lavovi, Vujović je recimo bio fenomenalan, a već od 25 minute igrali smo bez Špruka koji je zaradio treće isključenje. Ništa, idemo dalje. Skupljat ćemo bod po bod i izboriti ostanak u ligi. U to uopće ne sumnjam – rekao je Alan Belko trener Varaždina.

Rudan – GRK Varaždin 26:26 (10:10)
Rudan:Juričić (6), Copić (8), Vlačić, Derossi, Dukić 2, Mileta 8, Gajica, Lovrinović 1, Vozila 4, Ratkajec 1, Bučaj 1, Kostić, Griparić 1, Miličević 2, Marić 4, Puljić 2.
GRK Varaždin: Meštrić (5) Črnila (11), Špruk 1, Vujović 8, Vojnović 4, Divjak, Murk, Hrman 1, Vidaček 6, Trojko 3, Budinski, Artić, Matić 1, Tači, Šerić 2, Kaštelan.

Rezultati 1. kola Lige za ostanak: Sesvete – Gorica 23:24, Zamet – Rudar 36:23, Rudan – GRK Varaždin 26:26. Poredak: 1. Sesvete 14, 2. Zamet 12, 3. Gorica 12, 4. Rudan 11, 5. Rudar 9, 6. GRK Varaždin 8.
U sljedećem kolu Varaždin će u goste Gorici.

www.sjever.hr

Input your search keywords and press Enter.