Now Reading:
NOVE INFORMACIJE O UŽASU U TOPLIČICI Dvojicu ranio nožem, prijetio ubojstvom još dvjema osobama
Full Article 2 minutes read

NOVE INFORMACIJE O UŽASU U TOPLIČICI Dvojicu ranio nožem, prijetio ubojstvom još dvjema osobama

policija

Kao što smo ranije izvijestili, sinoć oko 20 sati u Topličici je muškarac nožem ranio dvojicu drugih muškaraca. Nakon prvih, prilično šturih informacija, iz PU varaždinske stiglo je priopćenje u kojem se ističe:

„Muškarac starosti 55 godina došao je sinoć na dvorište obiteljske kuće u vlasništvu 30-godišnjaka. Bez povoda, fizički napao 53-godišnjaka te mu nožem kojeg je imao kod sebe, zadao ubodnu ranu u predjelu prsišta, nakon čega je, također bez povoda, napao 30-godišnjeg vlasnika kuće, osobu s utvrđenim invaliditetom, zadavši mu ubodnu ranu u trbuh. Pritom je prijetio ubojstvom još dvjema osobama koje su se zatekle na mjestu događaja. Isti se potom pješke udaljio s mjesta događaja, pri čemu su ga zatekli i uhitili policijski službenici. Obojica ozlijeđenih muškaraca prevezena su u Opću bolnicu Varaždin gdje su zadržani na liječenju, a njihove ozljede zasad nisu okvalificirane.
Na mjesto događaja izašao je zamjenik Županijske državne odvjetnice u Varaždinu. Policijski službenici Policijske uprave varaždinske proveli su očevid na mjestu događaja, a u tijeku je kriminalističko istraživanje nad 55-godišnjakom zbog sumnje da je počinio kaznena djela Ubojstvo u pokušaju, Teško ubojstvo u pokušaju te Prijetnje.”

aktualno.hr/sjever.hr

Input your search keywords and press Enter.