Now Reading:
U tijeku su prijave za 9. Izložbu bučinog ulja SZ Hrvatske
Full Article 2 minutes read

U tijeku su prijave za 9. Izložbu bučinog ulja SZ Hrvatske

U tijeku su prijave za 9. Izložbu bučinog ulja sjeverozapadne Hrvatske i 2. međunarodnu izložbu bučinog ulja Alpe-Jadran koju zajednički organiziraju Varaždinska, Zagrebačka, Međimurska i Krapinsko-zagorska županija te Grad Zagreb. Izložba će se održati 25. svibnja 2019. godine u Varaždinu, a svi zainteresirani izlagači mogu se prijaviti za sudjelovanje do srijede 20. ožujka 2019. godine.

Varaždinska županija domaćin je ove izložbe kojom se nastoji, kao i prijašnjih godina, prezentirati i popularizirati bučino ulje. Također, izložbom se nastavlja sustavno i trajno podizanje svijesti kako proizvođača, tako i potrošača o važnosti zdrave prehrane i domaće proizvodnje.

Iz Zagrebačke županije pozivaju sve zainteresirane proizvođače s područja Zagrebačke županije da se prijave na 9. Izložbu bučinog ulja sjeverozapadne Hrvatske i 2. međunarodnu izložbu bučinog ulja Alpe-Jadran, a prijavni obrazac za sudjelovanje na izložbi i ocjenjivanju bučinog ulja nalazi se na stranicama županije. Ispunjeni prijavni obrazac treba se dostaviti najkasnije do srijede 20. ožujka 2019. godine u Upravni odjel za poljoprivredu, ruralni razvitak i šumarstvo, Ulica grada Vukovara 72/V, Zagreb ili na e-mail: m.sesvecan@zagrebacka-zupanija.hr.

Prikupljanje uzoraka za ocjenjivanje održat će se u utorak 2. travnja 2019. godine od 8 do 13 sati u prostorijama Upravnog odjela za poljoprivredu, ruralni razvitak i šumarstvo, soba 32, Ulica grada Vukovara 72/V, Zagreb.

Dostavlja se 1×0,25 litara i 1×0,50 litara ulja u tamnim, staklenim i neobilježenim bocama za ocjenjivanje bučinog ulja te 1 boca ulja s etiketom proizvođača ulja u svrhu izlaganja i degustacije na navedenoj Izložbi.

Za sva dodatna pitanja možete se obratiti u Upravni odjel za poljoprivredu, ruralni razvitak i šumarstvo Zagrebačke županije na broj telefona: 01/6009-466.

www.sjever.hr

Input your search keywords and press Enter.