Now Reading:
Reformisti obilježili Međunarodni dan knjige i Dan zaljubljenih
Full Article 1 minutes read

Reformisti obilježili Međunarodni dan knjige i Dan zaljubljenih

Povodom Međunarodnog dana knjiga koji se obilježava 14. veljače, reformisti Gradske organizacije Varaždin i Varaždinske Toplice uključili su se u akciju prikupljanja knjiga za djecu i mlade koje je organizirala Prva gimnazija Varaždin pod nazivom „Svoju knjigu daruj, tuđe srce obraduj!“
Veliki broj slikovnica i knjiga, koje su prikupili članovi Gradske organizacije Varaždin i Varaždinske Toplice te Interesni odbor žena GO Varaždin, predali su Nenad Koščak, potpredsjednik Županijske organizacije, Darko Detelj i Robert Vugrin, potpredsjednici Gradske organizacije Reformista Varaždin, Mirjana Soldatek, tajnica Gradske organizacije Varaždin i Željko Bedeković, predsjednik Gradske organizacije Varaždinske Toplice i član školskog odbora Prve gimnazije Varaždin. U Prvoj gimnaziji primila ih je ravnateljica Janja Banfić.
– Uključili smo se da pomognemo ovu hvalevrijednu akciju Prve gimnazije Varaždin. Važno je da našoj djeci približimo knjige i da ih potaknemo na čitanje. Ove slikovnice i knjige sigurno će dospjeti u prave ruke – naglasili su reformisti.
Nakon predanih knjiga Prvoj gimnaziji, reformisti su na Franjevačkom trgu u Varaždinu podijelili slatke paketiće građanima povodom Valentinova. Akciji darivanja pridružila se i potpredsjednica Reformista i predsjednica Gradske organizacije Varaždin Natalija Martinčević.

www.aktualno.hr

Input your search keywords and press Enter.