Now Reading:
Reformisti obilježili Međunarodni dan knjige i Dan zaljubljenih
Full Article 1 minutes read

Reformisti obilježili Međunarodni dan knjige i Dan zaljubljenih

Povodom Međunarodnog dana knjiga koji se obilježava 14. veljače, reformisti Gradske organizacije Varaždin i Varaždinske Toplice uključili su se u akciju prikupljanja knjiga za djecu i mlade koje je organizirala Prva gimnazija Varaždin pod nazivom „Svoju knjigu daruj, tuđe srce obraduj!“
Veliki broj slikovnica i knjiga, koje su prikupili članovi Gradske organizacije Varaždin i Varaždinske Toplice te Interesni odbor žena GO Varaždin, predali su Nenad Koščak, potpredsjednik Županijske organizacije, Darko Detelj i Robert Vugrin, potpredsjednici Gradske organizacije Reformista Varaždin, Mirjana Soldatek, tajnica Gradske organizacije Varaždin i Željko Bedeković, predsjednik Gradske organizacije Varaždinske Toplice i član školskog odbora Prve gimnazije Varaždin. U Prvoj gimnaziji primila ih je ravnateljica Janja Banfić.
– Uključili smo se da pomognemo ovu hvalevrijednu akciju Prve gimnazije Varaždin. Važno je da našoj djeci približimo knjige i da ih potaknemo na čitanje. Ove slikovnice i knjige sigurno će dospjeti u prave ruke – naglasili su reformisti.
Nakon predanih knjiga Prvoj gimnaziji, reformisti su na Franjevačkom trgu u Varaždinu podijelili slatke paketiće građanima povodom Valentinova. Akciji darivanja pridružila se i potpredsjednica Reformista i predsjednica Gradske organizacije Varaždin Natalija Martinčević.

www.aktualno.hr

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.