Now Reading:
MONSTRUM SA SJEVERA Dvije godine silovao svoju djevojku i tjerao ju na prostituciju
Full Article 2 minutes read

MONSTRUM SA SJEVERA Dvije godine silovao svoju djevojku i tjerao ju na prostituciju

sud

Županijsko državno odvjetništvo u Varaždinu je donijelo rješenje o provođenju istrage protiv 57-ogodišnjeg hrvatskog državljanina kojeg sumnjiče za silovanje i prostituciju.
Postoji osnovana sumnja da je okrivljenik od rujna 2016. do studenog 2018. godine u Čakovcu i Zagrebu, nakon što je djevojka htjela prekinuti intimnu vezu s njim, zatražio da nastave vezu i zaprijetio da će poslati njezine eksplicitne fotografije i videosnimke njezinoj obitelji te da će ubiti nju i njenu obitelj i dići kuću u zrak. Djevojku je u više navrata i fizički napadao, čime je savladavao njezin otpor i silovao ju.
Osim toga, osnovano se sumnja da je muškarac od siječnja 2017. do studenog 2018. godine na internetu objavljivao oglase za pružanje seksualnih usluga i dogovarao s većim brojem muških osoba da im nesretna djevojka za iznose od 500,00 do 1.000,00 kuna pruža seksualne usluge u njegovom stanu u Čakovcu i u Zagrebu, što je djevojka i činila u strahu od fizičkih napada i prijetnji, a primljeni novac je predavala 57-ogodišnjaku koji je na taj način stekao protupravnu korist u iznosu većem od 100.000,00 kuna.
Okrivljeni je muškarac u istražnom zatvoru zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke u istrazi i opasnosti od ponavljanja kaznenih djela.

Input your search keywords and press Enter.