Stadion za današnju utakmicu godine gotovo rasprodan. Ako pobijedi NK Varaždin se vraća u Prvu HNL

Zanimanje za današnju utakmicu Varaždina i Šibenika izgleda da je premašilo sva očekivanja. U klupskim prostorijama gužva, strka, svi rade kako bi sve prošlo u najboljem redu. Direktor Toni Dalić ima pune ruke posla oko same organizacije.

– Izgleda da će stadion biti rasprodan. Ostalo je još nekih tisuću ulaznica koje ćemo pustiti u prodaju sutra kako bismo omogućili ljudima iz drugih krajeva da prisustvuju utakmici. Pozivi dolaze iz svih krajeva Hrvatske, iz Rijeke, Splita, Zagreba. Na žalost internetsku prodaju nemamo. Molim ovom prilikom sve one navijače koji su već kupili ulaznice ulaznice da dođu što ranije, vrata stadiona otvorit ćemo sat i pol prije početka, da nebi došlo do prevelikih gužvi.

Parking za gledatelje bit će kod Hrvatskog autokluba, za novinare kod teniskih terena, a kod stadiona za Vip goste. Nadamo se kako će sve proći u najboljem redu i da ćemo, ako bog da, ući u Prvu ligu. Izuzetno sam ponosan što su naši navijači pokazali veliko zanimanje, što su nas tako zdušno i u velikom broju pratili cijelo ovo proljeće. Uostalom po posjeti, peti smo najgledaniji klub u Hrvatskoj – kratko nas je obavijestio Toni Dalić.

r.lukavečki/sjever.hr 18.05.2019.

Input your search keywords and press Enter.