Now Reading:
PRIPAZITE Zbog olujnog vjetra zatvorena autocesta, za dio Hrvatske proglašen crveni alarm
Full Article 1 minutes read

PRIPAZITE Zbog olujnog vjetra zatvorena autocesta, za dio Hrvatske proglašen crveni alarm

Jak vjetar od ranog jutra onemogućava normalno prometovanje. Kako javlja HAK, za sve skupine vozila je zatvorena autocesta A1 između Svetog Roka i Posedarja.

Samo osobnim vozila može se proći na autocesti A6 između Kikovice i Delnica, državnoj cesti Solin-Klis, magistrali između Karlobaga i Svete Marije Magdalene te između Zaton Doli i Popratnog, državnih cesta Karin-Zaton Obrovački i Maslenica-Zaton Obrovački te na mostu dr. Franje Tuđmana kod Dubrovnika.

– Na autocesti A7 između čvorova Rijeka istok i Šmrika zabrana je prometa za autobuse na kat, motocikle i vozila s priključnim vozilom (I. skupina vozila). Na državnoj cesti Borje-Klapavice (DC1) zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp-prikolicama i motocikle (I. skupina vozila), a na Jadranskoj magistrali (DC8) između Novog Vinodolskog i Karlobaga dodatno je zabrana i za dostavna i vozila s natkrivenim tovarnim prostorom (I. i II. skupina vozila) – javlja HAK.

Inače, kako je najavio DHMZ, danas bi trebalo biti sunčano, no iznimno vjetrovito, s najvišom dnevnom temperaturom zraka od 3 do 7 na kopnu, te između 9 i 12 stupnja duž obale i unutrašnjosti Istre i Dalmacije.

sjever.hr/HAK

16.12.2023.

Input your search keywords and press Enter.