Now Reading:
Tri nesreće s pijanim vozačima: rekorder u Varaždinu imao 2,09 promila u krvi, a na Varaždin Bregu pokosio klupu, stablo i nosač cvijeća
Full Article 2 minutes read

Tri nesreće s pijanim vozačima: rekorder u Varaždinu imao 2,09 promila u krvi, a na Varaždin Bregu pokosio klupu, stablo i nosač cvijeća

Policijska uprava varaždinska izvijestila je o prometnim nesrećama koje su se dogodile u srijedu, 15. studenoga 2023. godine, a u kojima su sudjelovali vozači pod utjecajem alkohola.

Kako javlja varaždinska policija, u prometnoj nesreći koja se dogodila u srijedu, 15. studenoga oko 22 sata u ulici Dugi vrh na Varaždin Bregu, ozlijeđena je jedna osoba.

Muškarac starosti 41 godinu upravljao je osobnim automobilom pod utjecajem alkohola od 1.24 promila. Dolaskom do raskrižja brzinu kretanja vozila nije prilagodio osobinama i stanju ceste, vozilom je sišao na travnatu površinu i desnom bočnom stranom vozila naletio na metalni nosač ukrasnog cvijeća i metalno-drvenu klupu, a potom na stablo, nakon čega se zaustavio.

Nakon prometne nesreće 41-godišnjak se udaljio s mjesta događaja, a da vlasniku nije ostavio svoje podatke i podatke o vozilu kojim je upravljao.

Naknadno je pronađen po policijskim službenicima te je zatražio medicinsku pomoć koja mu je potom pružena u Općoj bolnici Varaždin, a njegove ozlijede će se okvalificirati naknadno.

Istoga dana oko 11 sati i 10 minuta u Sportskoj ulici u Varaždinu dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom. Muškarac star 41 godinu upravljao je teretnim automobilom pod utjecajem alkohola od 2.09 promila.

Dolaskom do zavoja brzinu kretanja vozila nije prilagodio osobinama i stanju ceste, prešao je u suprotnu prometnu traku i prednjim dijelom vozila udario u prednji dio osobnog automobila kojim je iz suprotnog smjera upravljao 54-godišnjak.

U prometnoj nesreći nije bilo ozlijeđenih osoba, već je nastala materijalna šteta.

Nešto kasnije, oko 13 sati i 20 minuta u Ulici kralja Petra Krešimira IV. u Varaždinu, dogodila se još jedna prometna nesreća s materijalnom štetom.

Muškarac starosti 51 godinu upravljao je osobnim automobilom pod utjecajem alkohola od 1.93 promila. Svoje vozilo nije držao na sredini obilježene prometne trake te je prešao vozilom u suprotnu prometnu traku i prednjim lijevim dijelom vozila udario u prednji lijevi dio osobnog automobila kojim je iz suprotnog smjera upravljala 61-godišnjakinja.

Ni u ovoj prometnoj nesreći nije bilo ozlijeđenih osoba, već je nastala materijalna šteta.

foto: ilustracija/pixabay
sjever.hr
16.11.2023.

Input your search keywords and press Enter.