Now Reading:
Severina više nije najplaćenija izvođačica za doček Nove godine – evo tko će u 2024. ući bogatiji za čak milijun kuna!
Full Article 1 minutes read

Severina više nije najplaćenija izvođačica za doček Nove godine – evo tko će u 2024. ući bogatiji za čak milijun kuna!

Brojni gradovi u Hrvatskoj će i ovoga puta za svoje građane organizirati doček Nove godine na otvorenom, a neki će za to izdvojiti doista nevjerojatne iznose.

Severina je godinama bila među najplaćenijim izvođačicama i izvođačima, mnogo puta i na samom vrhu, ali kako donosi Dnevno.hr, ovoga puta netko ju je „prešišao”.

Dok će Seve zabavljati Kotorane, na Stradunu će nastupati Zdravko Čolić koji će u 2024. ući bogatiji za 130.000 eura ili nevjerojatnih milijun kuna, čime je srušio rekord hrvatskih honorara za nastup u novogodišnjoj noći.

U Splitu će na rivi nastupati Doris Dragović, Kuzma&Shaka Zulu, ali i mnogima omiljena senzacija iz Trilja reper Grše! Njihov će nastup Split platiti 140 tisuća eura, donosi Dnevno.hr.

Riječki Korzo će, vjeruje se rasplesati Gibonni, no još nema službene potvrde kao ni tko će nastupati u Osijeku. Jole će na Silvestrovo imati čak dva nastupa – u Samoboru u podne, a navečer na Trgu u Zadru. Indira Levak svoj je novogodišnji nastup u Puli odavno dogovorila, a u Poreču će nastupiti Petar Grašo, dok će u Vukovaru svirati i pjevati Matija Cvek.

sjever.hr/dnevno.hr
16.11.2023.

Input your search keywords and press Enter.