Now Reading:
Pijani policajac divljao u kafiću iznad ureda gradonačelnika u Novoj Gradiški, protiv njega pokrenut disciplinski postupak
Full Article 1 minutes read

Pijani policajac divljao u kafiću iznad ureda gradonačelnika u Novoj Gradiški, protiv njega pokrenut disciplinski postupak

Policajac iz Nove Gradiške koji je divljao u kafiću koji se nalazi u samom centru grada, odmah ispod prozora ureda gradonačelnika, mora platiti novčanu kaznu od 300 eura, doznaje 24sata.

Protiv policajca podnesen je Zahtjev za pokretanje disciplinskog postupka, zbog teže povredi dužnosti.

Policija je potvrdila kako je policajac pod utjecajem alkohola od 1,91 promila remetio javni red i mir u centru Nove Gradiške tako da je više puta skidao majicu i bio gol do struka u nazočnosti više gostiju. 

Isto tako, zaposleniku kafića ‘unio se u lice’ te mu je rekao: ‘Je**m ti sve mrtvo’, zbog čega ga je zaposlenik rukama odgurnuo od sebe, pa je pao na pod, te pri tome srušio nekoliko stolova s  bocama i čašama.

Osim policajca, u ovom slučaju osuđen je i poslovođa kafića, koji mora platiti novčanu kaznu od 100 eura jer kao odgovorna osoba u kafiću nije spriječio narušavanje javnog reda i mira.

Osuđen je i konobar u kafiću, koji mora platiti također 100 eura novčane kazne jer je okrivljenom policajcu, koji je bio pijan, nastavio točiti alkohol. 

FOTO: Ilustracija

sjever.hr/24sata

Input your search keywords and press Enter.