Now Reading:
Natječaj je otvoren: Općina Mali Bukovec stipendirat će srednjoškolce koji se školuju za deficitarna zanimanja
Full Article 2 minutes read

Natječaj je otvoren: Općina Mali Bukovec stipendirat će srednjoškolce koji se školuju za deficitarna zanimanja

Objavljen je natječaj za dodjelu stipendija učenicima s područja Općine Mali Bukovec za školsku godinu 2023./2024., a sukladno odluci načelnika Darka Markovića, dodijelit će se 20 stipendija srednjoškolcima koji se školuju za deficitarna zanimanja.

Pravo na sudjelovanje u natječaju za dodjelu stipendija imaju učenici koji su državljani Republike Hrvatske, oni koji upisuju razred srednje škole za deficitarna zanimanja poljoprivrednog i obrtničkog smjera, učenici čiji roditelji ili skrbnici imaju prebivalište na području Općine Mali Bukovec te učenici koji nisu korisnici drugih stipendija ili novčanih primanja koja imaju obilježja stipendija dodijeljenih od strane nadležnih ministarstava, za vrijeme dodjele i korištenja stipendije Općine Mali Bukovec.

Pravo na sudjelovanje u natječaju za dodjelu stipendija imaju i učenici koji su primali stipendije Općine Mali Bukovec u školskoj godini 2022./2023. i uspješno su završili godinu.

Mjesečni iznos stipendije je 40,00 eura.

Prijave kandidata dostavljaju se putem e-pošte na adresu Općina Mali Bukovec s naslovom “Povjerenstvo za dodjelu stipendija Općine Mali Bukovec”, Ulica Mihovila Pavleka Miškine 14 42 231 Mali Bukovec nikola.s@mali-bukovec.hr ili osobno u pisarnicu Općine Mali Bukovec.

Rok za podnošenje prijave je 29. studenoga 2023. godine, s time da se za poštansku dostavu priznaju sve prijave sa žigom pošte od tog datuma, a osobne prijave ili prijave na email primaju se do istog datuma zaključno do 12:00 sati, u pisarnici Općine Mali Bukovec.

Sve dodatne informacije o dodjeli stipendija i obrasci objavljeni su na službenim internetskim stranicama Općine Mali Bukovec https://www.mali-bukovec.hr, a informacije se mogu dobiti i pozivom na broj telefona 042/843-143.

a.kučić/sjever.hr
14.11.2023.

Input your search keywords and press Enter.