Now Reading:
Matija Mihalina na ruci istetovirao simbole svoga mjesta Tužnog
Full Article 2 minutes read

Matija Mihalina na ruci istetovirao simbole svoga mjesta Tužnog

Dok su tetovaže najčešće uspomena na voljene ljude, događaje, važne datume ili jednostavno predstavljaju ukras, odnosno motiv koji se nekomu sviđa, Matija Mihalina iz sela Tužno na svojoj desnoj ruci zauvijek će imati uspomenu upravo na svoje mjesto – Tužno.

Na taj će način, kaže, uvijek biti povezan s mjestom koje voli.

– Netko misli da je to ludost, ali za mene to nije samo tetovaža, nego način na koji ću uvijek biti povezan sa svojim mjestom koje volim. U najvećem krugu je crkva Svetog Antuna Padovanskog, raspelo koje se nalazi prema Črešnjevu, roda, med, prepoznatljivo vino – rekao je Matija Mihalina za HRT.

Majstor tetovaže je Dario Simon koji je rekao da je tetovaža stvorena u četiri sata, no pripreme su trajale tjednima jer je riječ o neobičnom zahtjevu.

Informacija o tetovaži preplavila je društvene mreže, a komentari su šaroliki.

– Komentara uvijek bude, dobrih i loših, ne obazirem se na to jer smo svi mi različiti ljudi. Kako kažu u životu – ako sto ljudi ide desnom stranom, ti idi lijevom. Evo, ja sam baš takav – kontra sviju – dodao je Matija koji na ovome neće stati, nego će u budućnosti istetovirati još koji simbol svoga kraja, piše HRT.

foto: Facebook
sjever.hr/HRT
14.11.2023.

Input your search keywords and press Enter.