Now Reading:
Policija kazneno prijavila Banožića
Full Article 1 minutes read

Policija kazneno prijavila Banožića

Mario Banožić koji je sad već bivši ministar obrane izazvao je u subotu prometnu nesreću u kojoj je poginuo 40-godišnji otac dvoje djece. Premijer Plenković smijenio je Banožića, a dužnost ministra obrane preuzet će dosadašnji državni tajnik u MORH-u Zdravko Jakop, brigadni general.

Policija je kazneno prijavila Banožića, prenosi index.hr.

-Zbog sumnje da je kršenjem prometnih propisa izazvao prometnu nesreću, protiv 44-godišnjeg vozača će Županijskom državnom odvjetništvu u Vukovaru biti podnesena kaznena prijava za kazneno djelo “Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu” – priopćili su iz policije.

Podsjećamo, Banožić je išao u lov kad se dogodila nesreća, po gustoj magli je svojim terencem pretjecao kamion i udario u kombi koji je dolazio iz drugog smjera.

Nesreća se dogodila u 6:15 sati, na izlazu iz Vinkovaca u smjeru Županje. Banožić je prvo primljen u vinkovačku bolnicu, a potom je prebačen u KBC Osijek. Na intenzivnoj je i ima ozljede mozga, prsa i ekstremiteta, ali nije životno ugrožen. Liječnik je rekao kako se ne sjeća nesreće.

FOTO: Ilustracija

sjever.hr/index.hr 12.11.2023.

Input your search keywords and press Enter.