Now Reading:
Ravnatelj Poljak: Muškarac koji je hospitaliziran u varaždinskoj bolnici pio je gaziranu vodu Romerquelle
Full Article 2 minutes read

Ravnatelj Poljak: Muškarac koji je hospitaliziran u varaždinskoj bolnici pio je gaziranu vodu Romerquelle

Ravnatelj varaždinske Opće bolnice Damir Poljak u srijedu je potvrdio da je sinoć u bolnici hospitaliziran muškarac zbog smetnji, odnosno pečenja u grlu i ždrijelu.

-Sinoć poslije 20 sati u Opću bolnicu Varaždin, na objedinjeni hitni bolnički prijem, javio se jedan pacijent koji je iskazivao smetnje oko pečenja u grlu i ždrijelu. Spomenuo je da je popio gaziranu vodu na putu iz Zagreba prema Varaždinu. Nakon obrade naših liječnika, utvrđeno je da se radi o lakšim oštećenjima sluznice grla i usne šupljine te je nakon dijagnostičkih pretraga pušten kući – rekao je Poljak.

Dodao je da je Opća bolnica Varaždin to prijavila i MUP-u kao sumnju na ozljedu kemijskim reagensima.

-U svakodnevnom smo kontaktu s ministrom i s Ministarstvom zdravstva. Apeliramo na sve građane Varaždinske da se pridržavaju uputa i smjernica koje daju Hrvatski zavod za javno zdravstvo i Zavod za hitnu medicinu i da se ne stvara panika među ljudima – kazao je ravnatelj Poljak.

Prema njegovim riječima, muškarac je spomenuo da je popio gaziranu vodu Romerquelle, ali nije dao podatak gdje je vodu kupio. Riječ je o 50-godišnjem muškarcu s područja Varaždinske županije koji radi u prijevozništvu.

a.kučić/sjever.hr
08.11.2023.

Input your search keywords and press Enter.