Now Reading:
Međimurska županija objavila Javni poziv za potpore za promociju i prodaju poljoprivrednih proizvoda
Full Article 50 second read

Međimurska županija objavila Javni poziv za potpore za promociju i prodaju poljoprivrednih proizvoda

Međimurska županija ovih je dana raspisala Javni poziv za dodjelu potpora male vrijednosti za promociju i prodaju poljoprivrednih proizvoda u 2023. godini.

Potpora se dodjeljuje s ciljem promoviranja poljoprivrednih proizvoda s područja županije, povećanja kvalitete i konkurentnosti poljoprivrednih proizvoda na domaćem i inozemnom tržištu, promicanja Međimurske županije kroz organizaciju nastupa na sajmovima i manifestacijama, te olakšanja malim poljoprivrednim proizvođačima pristup tržištu i distribuciju njihovih proizvoda na tržnicama. Prednost imaju autohtoni proizvodi Međimurske županije.

Potpore se dijele za organizaciju i sudjelovanje na sajmovima, izložbama i manifestacijama, zatim za ulaganje u promotivne i marketinške aktivnosti poljoprivrednog gospodarstva, direktnu prodaju poljoprivrednih proizvoda putem interneta te izravnu prodaju na tržnicama.

Minimalna vrijednost tražene potpore mora biti veća od 13,27 eura bez PDV-a, a zahtjevi za dodjelu potpora zaprimati će se najkasnije do 15. prosinca 2023. godine.

Sve dodatne informacije mogu se pronaći na mrežnim stranicama Međimurske županije.

sjever.hr

04.11.2023.

Input your search keywords and press Enter.