Now Reading:
U Varaždinskim Toplicama odali počast preminulim sugrađanima i poginulim braniteljima
Full Article 1 minutes read

U Varaždinskim Toplicama odali počast preminulim sugrađanima i poginulim braniteljima

Uoči blagdana Svih svetih, delegacija Grada Varaždinskih Toplica predvođena gradonačelnicom Dragicom Ratković u utorak je odala počast svim svojim preminulim sugrađanima, kao i hrvatskim braniteljima poginulim u Domovinskom ratu.

Uz gradonačelnicu Ratković, polaganju vijenaca i paljenju svijeća prisustvovali su predsjednica Gradskog vijeća Varaždinskih Toplica, Ljubica Nofta, kao i predstavnici udruga proizašlih iz Domovinskog rata

Kao i svake godine, prigodno obilježavanje Svih svetih započelo je polaganjem vijenaca kod spomenika poginulim hrvatskim braniteljima u Domovinskom ratu “Bijela golubica”, a nastavilo se na topličkom groblju, groblju u Svibovcu i Rukljevini te kod spomenika poginulim hrvatskim braniteljima u Domovinskom ratu ispred zgrade Osnovne škole Svibovec.

– Na blagdan Svih svetih prisjećamo se svih naših preminulih sugrađana i najmilijih koji više nisu s nama. Tom prilikom odajemo počast i posebnu zahvalnost hrvatskim braniteljima koji su svoj život dali za samostalnu i neovisnu Republiku Hrvatsku. Vječno smo zahvalni svim našim sugrađanima koji su tijekom života doprinijeli razvoju našeg grada, kao i svim naših hrvatskim braniteljima – poručila je gradonačelnica Ratković.

sjever.hr

03.11.2023.

Input your search keywords and press Enter.