Now Reading:
U Paragu uhićen mladić osumnjičen za krađu nekoliko parfema
Full Article 2 minutes read

U Paragu uhićen mladić osumnjičen za krađu nekoliko parfema

U četvrtak,  2. studenoga u 14:35 sati na ulici u Paragu, policijski službenici Interventne jedinice policije Policijske uprave međimurske pronašli su 21-godišnjaka za kojim raspisana potraga zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela krađe.

Mladić je uhićen i priveden u Policijsku postaju Čakovec na kriminalističko istraživanje.

Tijekom sigurnosnog pregleda, a na prethodni poziv policijskih službenika, 21-godišnjak iz odjeće je izvadio te dragovoljno predao papirnati smotuljak u kojem se nalazila materija nalik na drogu sintetski kanabinoid, mase 0,8 g. Predani smotuljak sa sumnjivom materijom je oduzet te će se dostaviti na vještačenje u Centar za forenzična ispitivanja istraživanja i vještačenja “Ivan Vučetić” u Zagrebu. Nakon zaprimanja nalaza vještačenja slijedi pravna kvalifikacija događaja.
 
Provedenim kriminalističkih istraživanjem utvrđeno je kako je 21-godišnjak s područja općine Pribislavec, počinio kazneno djelo krađe.

Naime, sumnja se kako je krajem rujna ove godine u Čakovcu, iz trgovine u sklopu trgovačkog centra u Ulici Tomaša Goričanca, ukrao nekoliko parfema i dr. artikle. Ukupna materijalna šteta procijenjena je na 175 eura.
           
Protiv osumnjičenog mladića zbog počinjenja kaznenog djela krađe, podnijeta je kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu te je predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave međimurska.

FOTO: Ilustracija

sjever.hr 03.11.2023.

Input your search keywords and press Enter.