Now Reading:
Pronašli su manijaka koji je u Zaprešiću upucao dva psa. Nisu ga uhitili?
Full Article 1 minutes read

Pronašli su manijaka koji je u Zaprešiću upucao dva psa. Nisu ga uhitili?

Tjedan dana nakon incidenta policija je objavila da imaju osumnjičenika za kojeg se sumnja da je na području Zaprešića u blizini jezera upucao dva psa koje je šetala vlasnica, piše 24sata.hr.

Radi se o muškarcu koji ima 64 godine, ali iz priopćenja policije nije jasno jesu li ga uopće priveli, već piše da je podnijeto posebno izvješće nadležnom Općinskom kaznenom državnom odvjetništvu u Zagrebu.

Iz Policijske uprave zagrebačke priopćili su kako su 31. listopada dovršili kriminalističko istraživanje nad 64-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Ubijanje ili mučenje životinja“. 31-godišnjakinja je 26. listopada oko 8.20 sati na području Zaprešića, Kolodvorska ulica, u blizini jezera šetala svoja dva psa koje je u jednom trenutku pustila s povodca, da bi nedugo zatim sumnja se, 64-godišnjak iz svog vatrenog oružja ispalio hitce u smjeru dva psa te ih usmrtio. Po dovršenom kriminalističkom istraživanju policijski su službenici podnijeli posebno izvješće nadležnom Općinskom kaznenom državnom odvjetništvu u Zagrebu.

FOTO: Ilustracija

sjever.hr/24sata.hr 03.11.2023.

Input your search keywords and press Enter.