Now Reading:
OŠ Draškovec dobila novu kuhinju, opremljenu po najvišim standardima. Obišao je župan Posavec
Full Article 1 minutes read

OŠ Draškovec dobila novu kuhinju, opremljenu po najvišim standardima. Obišao je župan Posavec

Međimurski župan Matija Posavec obišao je Osnovnu školu Draškovec gdje je završeno opremanje kuhinje. Radi se o opremanju vrijednom gotovo 11.000 eura, kojim je ova škola dobila uvjete za pripremanje hrane po najvišim standardima.

Uz niz adaptacijskih radova, nova kuhinja opremljena je konvekcijskom pećnicom i perilicom suđa. Ravnateljica OŠ Draškovec Margit Mirić zahvalila je na ulaganju, dodavši da je riječ o iznimnom značaju za djecu koja pohađaju ovu školu te njihove nastavnice i nastavnike, jednako kao i za zaposlenice u kuhinji. 

Pripremi hrani i kvaliteti obroka i u ovoj se međimurskoj školi oduvijek poklanjala posebna pozornost, pa je i blagovaonica mjesto gdje djeca uče – o zdravim životnim navikama i pravilnoj ishrani.

Od 2018. godine Osnovna škola Draškovec doživljava uzlet zahvaljujući ulaganjima osnivača. Te su godine započeli radovi na školskoj sportskoj dvorani vrijedni 468.865 kuna, da bi već naredne godine započela sveobuhvatna energetska obnova škole, a 2020. završena je i rekonstrukcija krovišta u koju je uloženo 150.000 kuna. Godine 2021., te tijekom 2022. saniran je parket u svim učionicama i zbornici, te zamijenjena ulazna vrata, u što je dodatno uloženo 114.000 kuna.

sjever.hr 03.11.2023.

Input your search keywords and press Enter.