Now Reading:
Mreža udruga Zagor organizira izložbu: otvoren poziv na dostavu fotografija s prikazom volonterskih aktivnosti
Full Article 2 minutes read

Mreža udruga Zagor organizira izložbu: otvoren poziv na dostavu fotografija s prikazom volonterskih aktivnosti

Mreža udruga Zagor već tradicionalno organizira izložbu fotografija volonterskih aktivnosti povodom Međunarodnog dana volontera koji se svake godine obilježava 5. prosinca.

Izložba se organizira virtualno, na internetskoj stranici Mreže udruga Zagor, u obliku kataloga fotografija lokalnih volonterskih aktivnosti/akcija.

Pozivaju se svi zainteresirani organizatori volontiranja da pošalju fotografije koje prikazuju konkretne lokalne volonterske aktivnosti/akcije koje su se odvijale na području Krapinsko-zagorske županije u 2023. godini. Cilj poziva je promocija volonterstva na lokalnoj razini te njegovo vrednovanje kao društveno korisne aktivnosti kako za pojedinca, tako i za cijelu zajednicu.

Kako sudjelovati?

Svi zainteresirani organizatori volontiranja mogu poslati najviše tri fotografije koje prikazuju volontersku aktivnost/akciju putem elektroničke pošte na volontirajmo@zagor.info u razdoblju od 2. do 20. studenoga 2023.

Fotografije trebaju biti u digitalnom obliku u visokoj rezoluciji te uz svaku fotografiju treba poslati kratki opis aktivnosti/akcije, ime i prezime autora/ice fotografije i ime organizacije/ustanove/institucije koja je provela aktivnost/akciju.

U slučaju visoke rezolucije fotografije se mogu poslati i putem wetransfer-a, pri čemu je potrebno poslati link za njihovo preuzimanje. Po isteku roka za prijavu odabrat će se koje će biti izložene virtualno 5. prosinca, povodom obilježavanja Međunarodnog dana volontera.

Odabir fotografija vršit će žiri, prvenstveno prema kriterijima stvarnog prikaza volonterske aktivnosti/akcije i kvalitetom fotografije.

Prijavom na ovaj poziv svi prijavitelji/ce se slažu da će se njihove fotografije javno objaviti uz navođenje autora/ice odnosno vlasnika/ce fotografije. Ako dostavljene fotografije ne ispunjavanju zadane kriterije, neće biti uzete u obzir.

Izložba se organizira u okviru dvogodišnjeg programa „Volonterski centar VolontirAJMO“. Program sufinancira Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.

Sve ostale potrebne informacije dostupne su na internetskim stranicama Županije.

sjever.hr
03.11.2023.

Input your search keywords and press Enter.