Now Reading:
„Kad se naše šape slože“: dm donirao više od tri tone hrane za pse i mačke Udruzi „Spas Varaždin“
Full Article 1 minutes read

„Kad se naše šape slože“: dm donirao više od tri tone hrane za pse i mačke Udruzi „Spas Varaždin“

Dm je „Prijateljima životinja“ predao donaciju više od 11,7 tona hrane namijenjene štićenicima deset udruga koje brinu o napuštenim i nezbrinutim životinjama diljem Hrvatske. Uz više od tri tone hrane za pse i mačke o kojima brine Udruga „Spas Varaždin“, donacijom je osigurana i hrana za životinje o kojima brinu udruge iz Zagreba, Zadra, Rijeke, Slavonskog Broda, Vinkovaca, Nove Gradiške, Donjeg Miholjca, Malog Lošinja i Imotskog.

Akciju „Kad se naše šape slože“ podržali su brojni građani koji su se odazvali dm-ovom pozivu da, povodom Svjetskog dana zaštite životinja, na Facebooku dm-a podijele fotografije svojih kućnih ljubimaca i tako podrže rad udruga i volontera diljem Hrvatske. Ljubitelji životinja ove su godine podijelili čak 27.947 fotografija, a dm je zauzvrat donirao po jednu konzervu hrane za svaku podijeljenu fotografiju. 

Tijekom pet godina provođenja akcije „Kad se naše šape slože“, dm-ovi pratitelji na Facebooku su podijelili više od 106 tisuća fotografija svojih ljubimaca i tako osigurali više od 40 tona hrane za napuštene i nezbrinute životinje.

sjever.hr 01.11.2023.

Input your search keywords and press Enter.