Now Reading:
Izaslanstvo Grada Novi Marof odalo počast poginulim braniteljima i preminulim sugrađanima povodom Svih svetih
Full Article 2 minutes read

Izaslanstvo Grada Novi Marof odalo počast poginulim braniteljima i preminulim sugrađanima povodom Svih svetih

U povodu blagdana Svih svetih, izaslanstvo Grada Novog Marofa, zajedno s predstavnicima branitelja i policije, svečano je položilo vijence i zapalilo svijeće kod spomen križa u Novom Marofu.

Gradonačelnik Grada Novi Marof Siniša Jenkač naglasio je važnost ovog dana i podsjetio da je blagdan Svih svetih vrijeme kada se prisjećamo svojih najmilijih te onih koji su nesebično dali svoje živote za obranu domovine.

Svaki grob na našem groblju nosi svoju priču, priču pojedinca koji je ostavio neizbrisiv trag u našim srcima i povijesti našeg grada. Današnji dan je prilika da se prisjetimo tih priča, da očuvamo uspomene i da se zahvalimo onima koji su činili naš grad boljim. Neka ovaj dan bude podsjetnik da nikada ne smijemo zaboraviti njihovu žrtvu – rekao je Jenkač i dodao da Grad Novi Marof čuva uspomenu na svoje poginule i preminule sugrađane te će se i dalje truditi očuvati sjećanje na njihov doprinos i žrtvu.

Osim toga, gradonačelnik Jenkač uputio je poziv svim sugrađanima da pri obilasku posljednjih počivališta svojih bližnjih poštuju sve savjete i smjernice vatrogasne službe kako bi se osigurala sigurnost na grobljima za sve posjetitelje.

sjever.hr
1.11.2023.

Input your search keywords and press Enter.