Now Reading:
BLAGDANSKA PROGNOZA Danas nas čeka sunčano vrijeme, no navečer ponovno kiša
Full Article 1 minutes read

BLAGDANSKA PROGNOZA Danas nas čeka sunčano vrijeme, no navečer ponovno kiša

Prema podacima sa DHMZ-a, danas nas čeka poboljšanje vremena, pa će tako većinu dana biti sunčano, dok će u unutrašnjosti mjestimice biti i magla.

Od sredine dana porast naoblake, najprije na Jadranu i uz njega, navečer i drugdje. Kiša mjestimice na sjevernom Jadranu, prema večeri i u noći i u Dalmaciji te u gorju. Vjetar slab do umjeren južni i jugoistočni, a na Jadranu će zapuhati umjereno jugo i južni vjetar, prema večeri u jačanju. Najniža temperatura od 4 do 9, na Jadranu između 11 i 16 °C. Najviša dnevna uglavnom između 16 i 21 °C.

Biometeorološka prognoza

Biometeorološke prilike će za većinu meteoropata i kroničnih bolesnika biti povoljnije nego prethodnih dana. Zbog hladnijeg jutra i moguće mjestimične magle u unutrašnjosti upozoravamo na adekvatnu zaštitu, osobito bolesnike s respiratornim tegobama. Tijekom dana, a osobito u prijepodnevnim satima, uz sunčano vrijeme mnogi će osjetiti blago poboljšanje općeg stanja. Kasno poslijepodne i u noći na četvrtak osjetljiviji meteoropati i kronični bolesnici, ponovo mogu imati tegobe uzrokovane atmosferskim prilikama.

sjever.hr

1.11.2023.

Input your search keywords and press Enter.