Now Reading:
Tek punoljetan mladić pijan krivudao automobilom po cesti, tresnuo dva parkirana automobila!
Full Article 1 minutes read

Tek punoljetan mladić pijan krivudao automobilom po cesti, tresnuo dva parkirana automobila!

Mladić starosti 18 godina napuhao je 1.86 promila te je noć proveo u policiji.

U subotu, 28. listopada oko 2.50 sati, kod Trga bana Jelačića u Varaždinu, dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom. Mladić starosti 18 godina upravljao je osobnim vozilom pod utjecajem alkohola od 1.86 promila.

On prilikom obilaženja propisno parkiranog osobnog automobila, svoje vozilo nije držao na potrebnoj udaljenosti od vozila koje je obilazio, te je prednjim lijevim djelom automobila udario u stražnji desni branik parkiranog automobila. Nakon prometne nesreće je s vozilom napustio mjesto događaja, a da oštećenom vlasniku nije ostavio podatke o sebi i vozilu kojim je uzrokovao prometnu nesreću.

Potom je nastavio vožnju do Trenkove ulice gdje je prednjim desnim djelom svog automobila udario je u stražnji lijevi blatobran propisno parkiranog osobnog automobila, nakon čega je zaustavljen od strane policijskih službenika.

Kako je postojala opravdana bojazan da će nastaviti s činjenjem prekršaja priveden je u PPRP Varaždin i smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva.

U prometnoj nesreći nije bilo ozlijeđenih osoba već je nastala materijalna šteta.

foto: ilustracija
sjever.hr
30.10.2023.

Input your search keywords and press Enter.