Now Reading:
HOROR U ZAGREBU Roditelji iz pakla tjerali kćer da krade i prosjači, a kada nije htjela tukli je kablovima i remenima?!!
Full Article 2 minutes read

HOROR U ZAGREBU Roditelji iz pakla tjerali kćer da krade i prosjači, a kada nije htjela tukli je kablovima i remenima?!!

Horor koji je proživljavala 14-godišnjakinja sa svojom majkom (41) i očuhom (54) trajao je dvije godine, te je u to vrijeme sustavno bila fizički i psihički zlostavljana, piše Večernji.hr.

Djevojčica je uspjela pobjeći prije desetak dana i otići na policiju gdje ih je prijavila. Policija je nakon toga upala u kuću u kojoj je stanovala djevojčica za majkom i očuhom, gdje su našli njezinu trudnu majku, dok očuh nije bio kod kuće. Određen im je istražni zatvor, no očuh je još uvijek u bijegu, s time da ima državljanstvo BiH i Srbije, pa će u dogledno vrijeme za njim biti raspisana i tjeralica.

Osumnjičeni su za trgovinu ljudima. Djevojčica je istražiteljima ispričala kako su je majka i očuh tjerali godinama da prosjači po gradovima diljem Europe ili da krade. Ujedno su je prisiljavali da čuva mlađu braću i sestre, a kada je ona to odbila, tukli su je kablovima i remenima.

Kako piše Večernji, nakon što je prijavila horor u kojem je živjela i kojem je bila izložena, djevojčica je izuzeta iz obitelji i smještena u sigurnu kuću za jedno sa ostalom djecom.

Prema neslužbenim informacijama, kuća u kojoj su majka i očuh, kako se sumnja, skrivali djevojčicu i ostalu djecu je zapravo velebna vila. A kako njih dvoje nemaju legalnih izvora prihoda vjerojatno će se tijekom istrage istraživati i njihova imovina, odnosno porijeklo te imovine, piše Večernji.hr

sjever.hr/Večernji.hr

30.10.2023.

Input your search keywords and press Enter.