Now Reading:
UZ 667. ROĐENDAN GRADA Koprivničani će moći uživati uz hitove Vanne i Novih fosila
Full Article 2 minutes read

UZ 667. ROĐENDAN GRADA Koprivničani će moći uživati uz hitove Vanne i Novih fosila

Veliki tradicionalni koncert povodom Dana grada u pripremi je i za 667. rođendan Koprivnice. Pred koprivničku publiku tom će prilikom stati Vanna te Sanja, Marinko i Zec.

Vannina samostalna karijera okrunjena je s pet Porina te brojnim uspješnim autorskim pjesmama, a popularna pjevačica najavljuje koncert za pamćenje.

-Jako se veselim što ću nakon nekoliko godina napokon imati koncert u svom rodnom gradu, u mojoj dragoj Koprivnici, baš na Dan grada. Moj sastav i ja pripremamo jako dobar program, koji će biti prepun pjesama koje volite, a cijeli naš nastup bit će dodatno obogaćen, i to uz plesnu skupinu plesnog studija “Korak” pod vodstvom Virne Hošnjak. Osim što su plesali na mom do sada najvećem koncertu u zagrebačkoj Areni prošle godine, plesali su i u spotu za najnoviji singl “Navika”. Dođite i veselite se s nama zajedno! Jedva čekam 4. studenoga – poručuje Vanna.

Nakon nje, na veliku pozornicu u dvorani Josip Samaržija Bepo dolaze Sanja, Marinko i Zec, uz koje će publika uživati u najvećim hitovima grupe Novi fosili.

-Veseli nas da nakon dugo vremena dolazimo u Koprivnicu gdje nas očekuje vjerna publika. Proslavit ćemo Dan grada na najbolji mogući način. Uz pjesmu, veselje i feštu baš kao u dobra, stara vremena. Jedva čekamo – uime popularnog trija rekla je Sanja Doležal.

Koncert u povodu Dana grada Koprivnice pod nazivom „Koprivnica, grade moj“, održat će se u subotu, 4. studenog, u 20.00 sati u dvorani Josip Samaržija Bepo.

Besplatne ulaznice za koncert mogu se preuzeti u Šarenom dućanu, na Gradskim bazenima “Cerine” te u uredu Turističke zajednice grada Koprivnice. Požurite, da ne nestanu!

sjever.hr/koprivnica.hr
29.10.2023.

Input your search keywords and press Enter.