Now Reading:
OPĆINA BEDEKOVČINA: Posebna regulacija prometa za blagdan Svih svetih
Full Article 2 minutes read

OPĆINA BEDEKOVČINA: Posebna regulacija prometa za blagdan Svih svetih

Bliži se blagdan Svih svetih koji se kod većine obilježava odlaskom na groblje odati počast pokojnicima. Zbog velikog broja pješaka, osobnih automobila i ostalih sudionika u prometu tih dana, Općina Bedekovčina uvodi posebnu regulaciju prometa.

Na dan 31. listopada i 01. studenoga 2023.godine za vrijeme blagdana Svih svetih promet prema grobljima u Bedekovčini i Orehovici biti će uređen.

Što se tiče mjesnog groblja Bedekovčina promet će se odvijati od županijske ceste ŽC 2264 Ulica Antuna Mihanovića prema groblju Bedekovčina nerazvrstanom cestom Magdalenićevom ulicom jednosmjerno do nerazvrstane ceste Magdalenićeva –Zagorska ulica (kroz Jarščak) i prema Zagorskoj ulici(ŽC 2166-Mirkovec Bedekovčina) i dalje prema ŽC 2264.

Zabranjuje se promet Ulicom Čajkovljansko naselje u oba smjera osim za stanovnike ulice, Magdalenićevom ulicom prema Ulici Antuna Mihanovića (ŽC 2264), zatim od ceste za Jarščak i iz Zagorske ulice prema Magdalenićevoj ulici kroz Jarščak.

Parkiranje će biti moguće na parkiralištu ispred groblja, parkiralištu do lovačkog doma i ispred crkve Svete Barbare.

Što se tiče mjesnog groblja Orehovica, promet prema groblju će se odvijati iz pravca Pustodola Orehovičkog županijskom cestom Orehovica-Lug Orehovički 2164 do raspela Orehovica na križanju te ceste i nerazvrstane ceste prema Vatrogasnom domu i dalje tom cestom pored crkve do groblja.

Zabranjuje se promet u suprotnom smjeru i cestom od Omrze uz crkvu do groblja.

Povratak sa groblja odvijat će se sa parkirališta prema nerazvrstanoj cesti Orehovica – Zadravec(Omerza) i dalje županijskom cestom Orehovica-Lug Orehovički.

Dodajmo da će se vozila parkirati na parkiralištu ispod groblja i kod vatrogasnog doma.

sjever.hr
foto: ilustracija
29.10.2023.

Input your search keywords and press Enter.