Now Reading:
Na „staroj zagorskoj” nova nesreća: „Cesta je odlična, asfalt odličan, brza, čak i dosta pregledna…Ali stvar je u ljudima…”
Full Article 2 minutes read

Na „staroj zagorskoj” nova nesreća: „Cesta je odlična, asfalt odličan, brza, čak i dosta pregledna…Ali stvar je u ljudima…”

Na Facebook stranici Policija zaustavlja – krapinsko zagorska županija objavljena je vijest o još jednoj prometnoj nesreći na „staroj zagorskoj” koja se dogodila sinoć.

-OPET STARA ZAGORSKA teška prometna kod semafora di su radovi između Kupljenovoga i Pojatnoga HITNA 3 POLICIJE I VATROGASCI, stoji u objavi.

Prema informacijama koje smo dobili od PU zagrebačke, nesreću je izazvao 53-godišnji vozač osobnog vozila koji je vjerojatno nije vozio sredinom svoje trake, već je prešao na suprotnu i naletio na betonski branik nakon čega je odbačen u zaštitnu metalnu ogradu. Vozač je zadobio lakše tjelesne ozljede, a slijedi podnošenje prekršajnog naloga zbog izazivanja prometne nesreće.

Na objavu o nesreći reagirali su brojni čitatelji, a mi smo za vas izdvojili dva komentara:

-Cesta je odlična, asfalt odličan, brza, čak i dosta pregledna…Ali stvar je u ljudima, ujutro nervozni kad idu na posao u Zg, popodne umorni, živčani, nabrušeni kad idu doma, dosta je malo i evo sranja…Nije cesta ništa kriva…

-Treba zaprti staru zagorsku pa onda nek divljaju po plaćenoj autocesti. Previše je toga svaki dan, a nikom ne smiješ ništa reći jer te odma napadnu i izvrijeđaju kojekakvi psihići kojima bi zapravo trebalo oduzeti i vozačku i vozilo!!

a.kučić/sjever.hr/izvor i foto: fb-pzkzž
28.10.2023.

Input your search keywords and press Enter.