Now Reading:
Zaštitar ušao u školu i pištoljem prijetio nastavnici
Full Article 1 minutes read

Zaštitar ušao u školu i pištoljem prijetio nastavnici

Muškarac (48) u zaštitarskom odijelu i s oružjem u futroli u svibnju ove godine ušetao je u jednu zagrebačku srednju školu koju pohađa njegov maloljetni sin. 

– Ne daj Bože da se mom djetetu nešto dogodi, ja ne garantiram što će se dogoditi ako se mom sinu nešto desi – rekao je muškarac držeći ispod ruke pištolj u futroli nastavnici škole. Te riječi, kao i činjenica da je bio naoružan, te njegovo ponašanje su kod profesorice izazvale strah i uznemirenosti za vlastiti život i sigurnost, prenosi 24sata.hr.

Općinski kazneni sud u Zagrebu nepravomoćno ga je osudio na uvjetnu kaznu zatvora u trajanju od šest mjeseci ako unutar dvije godine ne počini novo kazneno djelo. 

Zaštitar je u svojoj obranio iznio da je njihov sin primio prijeteći poziv u kojem mu je rečeno da se pazi da ga se prati i da će ga istući. 

Nastavnica navodi kako joj se predstavio kao otac jednog od učenika, te je inzistirao da s nekim razgovara jer da njegovom sinu prijete. Kada mu je objasnila da nema nikog od odgovornih u školi, on joj je zaprijetio.

FOTO: Ilustracija

sjever.hr/24sata.hr 26.10.2023.

Input your search keywords and press Enter.