Now Reading:
Stravična nesreća na A1, poginule dvije osobe, promet prekinut – problemi i na drugim prometnicama u Hrvatskoj
Full Article 2 minutes read

Stravična nesreća na A1, poginule dvije osobe, promet prekinut – problemi i na drugim prometnicama u Hrvatskoj

U sudaru na autocesti A-1 nedaleko Gospića u smjeru Splita poginule su dvije osobe. Iz PU ličko-senjske su javili da su u nesreći sudjelovali motocikl i kombi vozilo, donosi Jutarnji list.

Iz HAK-a javljaju da je zbog prometne nesreće prekinut promet na autocesti A1 Zagreb-Ploče-Karamatići između čvorova GOSPIĆ i GORNJA PLOČA u smjeru Dubrovnika. Obilazak je preko Gospića i Raduča prema A1 i čvoru SVETI ROK (DC534-DC25).

Zbog prometne nesreće vozi se jednim prometnim trakom na 64.+200 km autoceste A6 Rijeka-Zagreb između čvora OŠTROVICA i naplatne postaje RIJEKA-GROBNIK u smjeru Rijeke.

Kolnici su mjestimice mokri ili vlažni i skliski. Pojačan je promet na gradskim cestama i obilaznicama, a na dionicama gdje su u tijeku radovi mogući su zastoji i vožnja u koloni.

Vozi se usporeno:

-na zagrebačkoj obilaznici (A3) u zoni čvora Zagreb zapad u oba smjera, u smjeru Bregane usporeno u koloni vozi se između čvorova Zaprešić i Zagreb zapad
-na zagrebačkoj obilaznici u zoni čvora Zagreb istok u smjeru Slavonske avenije i Bregane
u zonama radova na državnoj cesti DC1 kod Tušilovića i Pojatnog.

Na autocesti A7 Rupa-Rijeka na čvoru Učka (Matulji) zatvoreni su izlazni krakovi iz smjera Rupe i Rijeke u smjeru Opatije i Pule.

sjever.hr/jutarnji.hr/hak.hr
26.10.2023.

Input your search keywords and press Enter.