Now Reading:
Tri finala Kupa danas u Podgori – tri finala NK Zagorec Krapine!
Full Article 2 minutes read

Tri finala Kupa danas u Podgori – tri finala NK Zagorec Krapine!

Uzbudljiv sportski dan je u srijedu u Krapini budući su na rasporedu finalne utakmice Kupa Nogometnog saveza Krapinsko-zagorske županije za sve tri mlađe uzrasne kategorije koje sudjeluju u natjecanju u Kupu. Radi se o uzrastu pionira, kadeta i juniora. I u sve tri uzrasne kategorije u finalu su mladi nogometaši NK Zagorec Krapina.

-Bez obzira na ishod finala u sve tri uzrasne kategorije ovo je veliko ostvarenje za naš Klub i potvrda odličnog rada naše škole nogometa. Igrati u jednom finalu je odličan rezultat, a igrati u sve tri finalne utakmice je jedinstveno – izjavio je predsjednik Kluba Tomislav Pernjek. Dodao je kako će se sve tri finalne utakmice odigrati na terenu s umjetnom travom u Podgori, a cijeli program počinje od 16.00 sati.

Prvi će na teren izaći pioniri NK Zagorec koji će u finalu od 16.00 sati igrati protiv vršnjaka Mladosti iz Zaboka. Od 17.30 slijedi finalni susret kadeta između NK Zagorec i NK Pregrada dok je od 19.30 sati na raspored finalni susret u juniorskoj konkurenciji između NK Zagorec i Jedinstva. Iz uprave Kluba pozivaju navijače da u što većem broju dođu na finalne susrete.

-Dođite i uživajte u najboljem što naše Zagorje ima i pogledajte na djelu najbolje mlade nogometaše u županiji u borbi za trofeje pobjednika Kupa – stoji u pozivu Kluba.

sjever.hr
25.10.2023.

Input your search keywords and press Enter.