Now Reading:
Slijedi li danas konačno rješenje za varaždinski balirani otpad?
Full Article 2 minutes read

Slijedi li danas konačno rješenje za varaždinski balirani otpad?

bale

Kako neslužbeno doznajemo, danas bi se moglo postići končano rješenje za varaždinski otpad, a koje bi moglo iznenaditi mnoge.

Naime, jučer je u prostorima Varaždinske županije održan sastanak između župana Anđelka Stričaka, varaždinskog gradonačelnika Nevena Bosilja te čelnih ljudi općina Petrijanec, Sveti Ilija, Trnovec Bartolovečki i Vinica.

Župan Stričak se odmah potom uputio u Banske dvore na sastanak s premijerom. O čemu su razgovarali trebali bi saznati danas.

Naime, danas bi trebao uslijediti i novi sastanak u istom sastavu na istom mjestu na kojem će biti i ministar gospodarstva i održivog razvoja Davor Filipović.

Kako neslužbeno doznajemo, sastanak bi trebao rezultirati konačnim rješenjem za zbrinjavanje oko 100 tisuća tona baliranog otpada ali i modelom koji bi će iznenaditi.

Prije nešto više od mjesec dana na svečanoj sjednici u povodu Dana županije pred više od 1.000 uzvanika, premijer Plenković je poručio da će se problem riješiti.

Otada sastanci župana Stričaka i nadležnih u ministarstvima i fondu su se intenzivirali. Stoga se danas očekuje i više informacija upravo od župana o svemu tome. A kruna svega trebalo bi biti rješenje oko baliranog otpada što bi mogli saznati oko 14.00 sati.

s.kalajdžija/sjever.hr
24.10.2023.

Input your search keywords and press Enter.