Now Reading:
Biskupija objavila: “Za brže liječničke preglede obratite se svojim župnicima”
Full Article 50 second read

Biskupija objavila: “Za brže liječničke preglede obratite se svojim župnicima”

Evo kako lakše doći na red za liječnički pregled, a na popisu pretraga su UZV abdomena, urotrakta, dojki, dječjih kukova, lokomotornog sustava, površinskih struktura, štitnjače, vrata i pazuha, color doppler vena i arterija…

Poliklinika Slavonija iz Osijeka u dogovoru s Caritasom Đakovačko-osječke nadbiskupije do kraja godine nudi besplatne liječničke preglede na Odjelu kardiologije i Odjelu radiologije, objavila je IKA, a prenosi Večernji list.

-Svi vjernici, odnosno žitelji Đakovačko-osječke nadbiskupije koji imaju potrebu za bržim pregledima ove vrste mogu se obratiti svojim župnicima, koji će ih uputiti u daljnji postupak – izvijestila je Biskupija.

Nije ovo prvi put da se ovo organizira. Naime, Caritas i biskupija koja obuhvaća oko 450.000 katolika, preglede s istom poliklinikom organizirao je i prošle godine.

Dodajmo da je Poliklinika Slavonija Osijek počela 1998. godine raditi kao kirurška ordinacija u Đakovu koju je osnovao kirurg Josip Turjak nakon dugogodišnjeg stjecanja iskustva na odjelu kirurgije u osječkoj bolnici.

foto: ilustracija
sjever.hr/vecernji.hr
24.10.2023.

Input your search keywords and press Enter.