Now Reading:
Tražite posao po mjeri? Evo što se ovog tjedna nudi na sjeveru Hrvatske
Full Article 8 minutes read

Tražite posao po mjeri? Evo što se ovog tjedna nudi na sjeveru Hrvatske

Trebate posao, pogledajte što se nudi u Krapinsko-zagorskoj, Međimurskoj i Varaždinskoj županiji. Na portalu posao.hr možete pronaći najnovije vijesti s tržišta rada i pregršt otvorenih radnih mjesta! Pogledajte u nastavku kojih 10 pozicija za vas izdvajamo ovaj tjedan!

Krapinsko-zagorska županija

Vego Sport d.o.o. / Alpas Hrvatska zapošljava Grafičkog dizajnera (m/ž) u Velikoj Gorici. Traže osobu koja će ojačajte njihov tim za grafički dizajn i vizualizirati njihove modne koncepte koji će biti dizajnirani isključivo za njihove klijente. Ukoliko savršeno poznajete ADOBE te ste brzi u usvajanju, prijavite se putem linka do 25.10.2023.

Vela Brands j.d.o.o. zapošljava Terenskog komercijalista (m/ž). Ovaj se posao obavlja u Zagrebu i Zagrebačkoj županiji te Varaždinskoj, Međimurskoj i Krapinsko-zagorskoj županiji. U opisu posla se nalazi razvijanje prodaje, distribucije, te unapređenje prodaje prema definiranim ključnim kupcima. Od kandidata očekuju iskustvo u FMCG sektoru. Osnovna neto plaća je 1000 EUR + dodaci na ostvarene targete. Prijaviti se možete do 26.10.2023. putem linka.

Personalberatung Mirta Skaljac zapošljava Radnika u građevini / Tesara (m/ž). U opisu posla se nalazi izrada drvenih dijelova i spajanje svih dijelova u konstrukcijske elemente potrebne na gradilištu te biranje potrebnih materijala, alata i strojeva na temelju dokumentacije. Mjesto rada je Hrvatska i Njemačka. Možete se prijaviti do 25.10.2023. putem brze prijave.

B for Business d.o.o., za klijenta – poznati modni lanac,zapošljava Modnog konzultanta u prodaji / prodavača (m/ž) u cijeloj Hrvatskoj. Poslodavac nudi bonuse za ostvarene rezultate, dodatne nagrade koje se mogu ostvariti kroz interesantne igrice, mogućnost profesionalnog razvoj u okviru talent pool-a i još drugih pogodnosti. Prijavite se na linku do 31.10.2023. 

Tvornica tekstila Trgovišće d.o.o. zapošljava Šivača (m/f). Posao se obavlja u Velikom Trgovišću. Prijave se zaprimaju do 16.11.2023. U opisu posla nalazi se šivanje na automatskom šivaćem stroju te izrada uzoraka pod kontrolom voditelja i/ili rukovoditelja. Prijavite se putem linka.

Lacković d.o.o. zapošljava Djelatnika u proizvodnji, održavanju, skladištu (m/ž) u Mariji Bistrici. Ova je tvrtka specijalizirana za umjetno cvijeće i cvjećarski repro materijal, te ima vlastitu proizvodnju proizvoda od plastičnih masa. Nude mogućnost izobrazbe, napredovanja i daljnjeg usavršavanja. Prijavite se na linku do 10.11.2023. 

KTC d.d. zapošljava Kuhara (m/ž). Osoba na ovoj poziciji nabavlja robu za kuhinju i potrošni materijal, priprema obroke, obavlja tjedne inventure, planira jelovnik, kontrolira namirnice te brine o čistoći radnog mjesta. Ovaj se posao obavlja u Zaboku. Prijaviti se možete do 31.10.2023. putem linka.

Studenac d.o.o. zapošljava Prodavača (m/ž). Ovaj se posao obavlja u Krapinsko-zagorskoj županiji. Poslodavac nudi plaćene troškove prijevoza, mogućnost dodatnih financijskih nagrada za ostvarene rezultate te plaćen kvalitetan smještaj za sve radnike koji nemaju boravište ili prebivalište u mjestu rada. Prijaviti se možete do 02.11.2023. putem linka.

Standard Gradnja zapošljava Samostalnog zidara / samostalnog tesara (m/ž). Mjesto rada nalazi se u Zaboku. Prijave se zaprimaju do 28.10.2023. Opis posla uključuje obavljanje poslova u visokogradnji; zidarski poslovi, rad sa velikoplošnom oplatom (Doka), klasični tesarski poslovi (stubišta), ugradnja armature, betoniranja, izrada jednostavnih krovišta i slično. Prijavite se putem linka.

CC PORTER Sp. z o.o zapošljava na poziciji Sales Advisor with Croatian (m/ž). Na ovoj poziciji odgovorni ste za aktivnu prodaju i promociju proizvoda poduzeća na hrvatskom tržištu. Poslodavac omogućuje fleksibilno radno vrijeme i osigurava opremu za rad. Posao se u potpunosti obavlja od kuće. Prijaviti se možete do 30.11.2023. putem linka.

Međimurska županija

Trans-Kukovec d.o.o. zapošljava Djelatnika za održavanje strojeva (m/ž) u Strahonincu. Traži se djelatnik za održavanje strojeva za teretni program (kamioni). naknada za prijevoz se u cijelosti isplaćuje. Prijavite se putem linka do 28.10.2023.          

VELA Brands j.d.o.o. zapošljava Terenskog komercijalista (m/ž). Posao se obavlja u nekoliko županija u Hrvatskoj. Prijave se zaprimaju do 26.10.2023. Osnovni zadaci uključuju prezentiranje, pronalaženje novih projekata i korisnika, praćenje prodaje i izvještavanje o realizaciji. Poslodavac nudi osnovnu neto plaća 1000 EUR + dodatke na ostvarene targete. Prijavite se putem linka.

Zoom Design zapošljava Grafičkog dizajnera (m/ž) za rad od kuće. Njihova tvrtka potiče kreativnost, a raznolikost projekata osigurava da njihovi zaposlenici neprestano uče i rastu u svojim karijerama. U opisu posla se nalazi korporativni dizajn te razvoj vizualnih identiteta. Prijavite se putem linka do 29.10.2023.

Personalberatung Mirta Skaljac zapošljava Radnika u građevini / Tesara (m/ž). U opisu posla se nalazi izrada drvenih dijelova i spajanje svih dijelova u konstrukcijske elemente potrebne na gradilištu te biranje potrebnih materijala, alata i strojeva na temelju dokumentacije. Mjesto rada je Hrvatska i Njemačka. Možete se prijaviti do 25.10.2023. putem brze prijave.

Konzum Plus d.o.o. zapošljava Prodavača gotovih jela (m/ž) na više lokacija diljem Hrvatske. Opis posla je priprema jela po zadanim recepturama i normativima. Poslodavac osigurava redovita primanja, plaćene troškove prijevoza i sve dodatke za rad nedjeljom, blagdanom i eventualni prekovremeni rad te mogućnost ostvarivanja stimulacije. Prijavite se putem linka do 18.11.2023.

TRGOVINA KRK d.d. zapošljava na poziciji Prodavača (m/ž). Očekuju izraženu komunikativnost i razvijene prodajne vještine, spremnost na timski rad, upornost u radu i odanost poslodavcu. Poslodavac omogućuje plaćene troškove prijevoza i sve dodatke za rad nedjeljom i blagdanom te mogućnost daljnjeg stručnog usavršavanja i napredovanja. Prijaviti se možete do 31.10.2023. putem linka.

Eko Taxi zapošljava Vozača (m/ž). Mjesto rada nalazi se u Čakovcu. Prijave se zaprimaju do 01.12.2023. U opisu posla se nalazi gradski i međugradski prijevoz putnika i paketa. Potreban je aktivni vozač koji posjeduje vozačku dozvolu B kategorije te koji ima razvijene komunikacijske vještine. Prijavite se putem linka.

VIP Media d.o.o. zapošljava na poziciji Novinar na portalu (m/ž). Na ovoj poziciji odgovorni ste za praćenje relevantnih izvora, odabir važnih i zanimljivih vijesti, pisanje vijesti i produženih vijesti. Posao se obavlja u Varaždinu ili od kuće. Prijaviti se možete do 29.11.2023. putem linka.

KTC d.d. zapošljava Konobara (m/ž). U opisu posla se nalazi posluživanje gostiju, čišćenje prostora, pranje posuđa te ostali poslovi po nalogu neposrednog rukovodioca. Potrebno je poznavanje rada na računalu. Mjesto rada je Mursko Središće. Možete se prijaviti do 31.10.2023. putem brze prijave.

B for Business d.o.o. zapošljava Prodavača (m/ž). Mjesto rada je cijela Hrvatska, a prijave se zaprimaju do 31.10.2023. Osoba na ovoj poziciji odgovorna je za rad na blagajni, slaganje robe i punjenje polica te održavanje urednosti prodajnog mjesta. Poslodavac nudi mogućnost dodatnog usavršavanja i profesionalnog razvoja te mogućnost zapošljavanja umirovljenika. Prijavite se putem linka.

Varaždinska županija

London Beauty j.d.o.o. zapošljava Kozmetičara u kozmetičkom salonu (m/ž) u Varaždinu. Traže djelatnika za rad u kozmetičkom salonu u centru grada. Poslodavac osigurava naknadu za prijevoz u cijelosti, konkurentna primanja te stimulativno okruženje i ugodnu radnu atmosferu. Prijavite se putem linka do 28.10.2023.

MLAD Consulting d.o.o. zapošljava na poziciji PLC Programer (m/ž). Posao se obavlja u Varaždinu ili Zagrebu. Prijave se zaprimaju do 29.10.2023. Nude rad u mladom i dinamičnom timu, fleksibilno radno vrijeme uz mogućnost rada od kuće po dogovoru, službeni mobitel, laptop i karticu te sve ostale alate potrebne za uspješno obavljanje posla. Prijavite se putem linka.

Križanec-montaža j.d.o.o. zapošljava Bravara (m/ž) i Električara (m/ž). Mjesto rada je Donja Višnjica. Poslodavac nudi stimulativna i redovna primanja, smještaj i prijevoz, radno odijelo i službeno vozilo. Prijaviti se možete do 27.10.2023. putem linka.

iC artprojekt d.o.o. zapošljava Diplomiranog inženjera elektrotehnike (m/ž), Tehničara elektrotehničke struke (m/ž) i Prvostupnika elektrotehničke struke (m/ž) u Varaždinu. Poslodavac nudi stalni radni odnos, fleksibilno radno vrijeme i mogućnost napredovanja. Prijavite se na linku do 29.10.2023. 

VIVITA d.o.o. zapošljava Prehrambenog tehničara (m/ž). Ovaj se posao obavlja u Varaždinu. U opisu posla se nalazi nadgledanje i održavanje procesa proizvodnje hrane, uz osiguravanje usklađenosti sa standardima kvalitete i sigurnosti. Prijaviti se možete do 31.10.2023. putem linka.

Konzum Plus d.o.o. zapošljava Prodavača gotovih jela (m/ž) na više lokacija diljem Hrvatske. Opis posla je priprema jela po zadanim recepturama i normativima. Poslodavac osigurava redovita primanja, plaćene troškove prijevoza i sve dodatke za rad nedjeljom, blagdanom i eventualni prekovremeni rad te mogućnost ostvarivanja stimulacije. Prijavite se putem linka do 18.11.2023-         

Knauf Insulation d.o.o. traži Proizvodno-transportnog radnika (m/ž). Od kandidata se očekuje proaktivnost, prilagodljivost i otvorenost za učenje. Poslodavac nudi ugovor na neodređeno vrijeme, stimulativna primanja te razne dodatne benefte. Mjesto rada je Novi Marof. Prijaviti se možete pitem linka do 01.11.2023.

VIP Media d.o.o. zapošljava na poziciji Voditelj na radiju (m/ž). Na ovoj poziciji odgovorni ste za razgovor s klijentima, vođenje emisija te rad u redakciji. Izabranom kandidatu nude dinamičnu radnu atmosferu, fleksibilno radno vrijeme, mogućnost napredovanja i sudjelovanje na najvećim festivalima u regiji. Posao se obavlja u Varaždinu. Prijaviti se možete do 24.11.2023. putem linka.

KTC d.d. zapošljava Konobara (m/ž). U opisu posla se nalazi posluživanje gostiju, čišćenje prostora, pranje posuđa te ostali poslovi po nalogu neposrednog rukovodioca. Potrebno je poznavanje rada na računalu. Mjesto rada je Jalžabet. Možete se prijaviti do 31.10.2023. putem brze prijave.

Manpower zapošljava Operatera završne dorade proizvoda (m/ž) i Operatera stroja (m/ž). Mjesto rada nalazi se na više lokacija u Hrvatskoj. Prijave se zaprimaju do 01.11.2023. Poslodavac nudi stimulativna primanja, troškove prijevoza podmirene u potpunosti, naknadu za topli obrok i mnoge druge benefite. Prijavite se putem linka.

Pretražite i portal posao.hr i pronađite posao koji volite!

FOTO: Arhiva

sjever.hr/posao.hr 21.10.2023.

Input your search keywords and press Enter.