Now Reading:
UŽAS U SLAVONIJI Dva sata silovao kumovu ženu zajedno s prijateljem dok joj je malo dijete bilo u kući
Full Article 1 minutes read

UŽAS U SLAVONIJI Dva sata silovao kumovu ženu zajedno s prijateljem dok joj je malo dijete bilo u kući

Dvojica Slavonaca prošle su godine u rujnu ušla u kuću žene dok joj supruga nije bilo doma. Radi se o suprugovom vjenčanom kumu (30) i njegovom prijatelji, koji su joj zatim zaprijetili i višestruko je silovali, iako ih je ona molila da prekinu i da je puste, piše 24. sata.

Jedan od njih je prije torture uzeo njezino jednogodišnje dijete te ga protresao, a kako kaže žrtva, kad su se izmjenjivali na njoj, šmrkali su drogu.

Tortura je trajala dva sata, a kad je sve bilo gotovo, rekli su joj da će se vratiti. Kako je navela žrtva, osjećala se užasno, prljavo, ružno i jadno, piše 24.sata.

Optuženi kum negirao je optužnicu te rekao da je prije najmanje sedam puta s kumovima imao seks u troje. Silovanje je negirao i njegov prijatelj koji je rekao kako ga je žena lažno optužila jer se bojala da će sve saznati njezin muž.

No, kako je navela psihijatrijska vještakinja nakon razgovora sa žrtvom, između ostalog, “žrtva nije sklona izmišljanju događaja, niti je sugestibilna, odnosno podložna utjecaju drugih osoba”, piše 24.sata.

sjever.hr/24.sata

Input your search keywords and press Enter.