Now Reading:
NOVO U KRAPINI: Otvoren je MiNeSa Beauty Centar
Full Article 3 minutes read

NOVO U KRAPINI: Otvoren je MiNeSa Beauty Centar

U Krapini, s adresom Pristava Krapinska 60A, svoja vrata otvorio je MiNeSa Beauty Centar, novi studio ljepote koji će obogatiti ponudu kozmetičkih usluga i proizvoda u Krapini te okolici.

Na početku svog putovanja, MiNeSa Beauty Centar nudi širok spektar usluga za njegu noktiju, uključujući manikuru, trajni lak, geliranje i ugradnju. Uskoro će se ponuda proširiti na estetsku i medicinsku pedikuru, omogućavajući klijentima potpun spektar usluga za njegu ruku i stopala.

Minesa Beauty Centar, Obrt za trgovinu i usluge pružat će svojim klijentima usluge trajnog laka, manikure, geliranja, ugradnje noktiju te trajnog laka na nogama.

Jedinstvenost ovog centra ljepote leži u njihovom naglasku na organskim i prirodnim kozmetičkim proizvodima koji su namijenjeni za njegu kose, lica, tijela i noktiju. Vlasnica Antonela Kranjčec ističe kako je riječ o visoko certificiranim proizvodima. Minesa Beauty Centar pružat će svojim klijentima usluge trajnog laka, manikure, geliranja, ugradnje noktiju te trajnog laka na nogama.

-Radi se o visoko certificiranim proizvodima koji posjeduju europske certifikate za kvalitetu. Istraživanja pokazuju kako čovjek tijekom života na sebe stavi prosječno 300 kila kozmetičkih proizvoda. S obzirom na navedeno i na sve veći broj osoba sa kožnim oboljenjima u mojoj okolici odlučila sam približiti takve proizvode svojoj klijenteli. Tako će u ponudi biti 100 posto prirodni proizvodi, preporučljivi pogotovo onkološkim pacijentima koji su u procesu liječenja i koji na svoje tijelo ne smiju nanositi nikakve kemikalije – objasnila je vlasnica salona Kranjčec.

-Također tu su i proizvodi za djecu koji se mogu koristiti od prvog dana djetetova života kao i za djecu sklonu atopijskom dermatitisu. Za svakodnevnu upotrebu za žene i muškarce tu su proizvodi za njegu kose, tijela, lica i noktiju kao i čista eterična ulja te vrlo zanimljivo za spomenuti 100 posto prirodne boje za kosu. Svi proizvodi biti će dostupni na našoj Instagram i Facebook stranici, a uskoro i na webu – kazala je vlasnica salona.

Što se tiče usluga salon planira širenje ponude vrlo skoro na estetsku i medinsku pedikuru.

MiNeSa Beauty Centar otvorio je svoja vrata zahvaljujući mjerama politike samozapošljavanja, a svoju podršku otvorenju dao je saborski zastupnik i gradonačelnik Grada Krapine Zoran Gregurović.

-Treba imati hrabrosti ući u ove poduzetničke vode. Vrijedno za zapamtiti je da prvi koraci nisu laki i jednostavni, teško se uopće odlučiti na takav pothvat. Ali također treba zapamtiti da s vremenom dolaze rezultati, pogotovo ako je čovjek ustrajan i uporan – istaknuo je gradonačelnik.

Uz to, gradonačelnik je podržao korištenje mjera za samozapošljavanje i istaknuo da će svaka poduzetnička inicijativa koja se otvara na području grada Krapine imati njihovu podršku.

Bilo koja poduzetnička inicijativa koja se otvara na području Grada imat će našu podršku, u mjeri koliko god je to moguće. Na kraju krajeva, došao sam tu dati podršku te poželjeti sreću i uspjeh u vašem daljnjem radu i karijeri – zaključio je gradonačelnik Gregurović.

MiNeSa Beauty Centar pridružuje se bogatoj ponudi Krapine i okolice te obećava pružati visokokvalitetne usluge i proizvode u svijetu ljepote. Svi koji traže trenutke opuštanja i kvalitetnu njegu dobrodošli su posjetiti ovaj novi beauty centar i iskusiti njihove usluge.

sjever.hr 20.10.2023.

Input your search keywords and press Enter.