Now Reading:
Najnovije iz Grčke: Istražitelji nisu pronašli otiske uhićenih Bad Blue Boysa na noževima?!
Full Article 2 minutes read

Najnovije iz Grčke: Istražitelji nisu pronašli otiske uhićenih Bad Blue Boysa na noževima?!

Nitko od uhićenih Hrvata u Grčkoj nije ostavio otiske prstiju na noževima pronađenim nakon ubojstva AEK-ova navijača Michalisa Katsourisa (28), što je pokazala DNK analiza kojom se trebalo utvrditi tko je ubojica.

Portal 24 sata saznao je to od osoba bliskih istrazi u Grčkoj, piše Emirat Asipi. Uz to, na video snimkama se vidi da huligani iz Hrvatske nisu nosili rukavice.

Naime, policija je tad oko stadiona, gdje je bila tučnjava, pronašla krvave dijelove odjeće, prazne staklene boce, dva noža s oštricama od osam i devet centimetara, a na jednom je bilo i tragova krvi.
No još nije utvrđen nož kojim je ubijen grčki navijač, a nitko od hrvatskih državljana koji su u grčkim zatvorima, kako smo naveli, nije ostavio otiske prstiju.

Osim toga, pronađena je letva kroz koju su zabijeni čavli kako bi se koristila kao oružje. Ona je također bila krvava, kao i još jedan komad drveta koji je pronađen. Također su pronađeni jedna željezna cijev od 180 centimetara i jedan kamen s tragovima koji izgledaju kao krv.

Inače, 102 hrvatska državljana koji su početkom kolovoza sudjelovali u tučnjavi s navijačima AEK-a nalaze se po grčkim zatvorima u kojima čekaju početak suđenja. Kako doznaju 24 sata, Hrvati u zatvoru ne dobivaju prijetnje smrću, iako su navijači AEK-a, koji imaju svoje ljude u zatvorima, najavljivali da će im “život pretvoriti u pakao”. No u zatvorima je bilo verbalnih sukoba.

Zdravstveno stanje svih hrvatskih državljana je dobro, a među njima su i dvojica dijabetičara, od kojih je jedan bio kritično. Kod njega je problematično jer kod sebe mora imati iglu za dobivanje lijeka, ali u zatvoru to zbog sigurnosti nije dopušteno pa često mora ići u ambulantu.

screenshot/youtube-video eurokinissi-reuters
sjever.hr/24sata.hr
19.10.2023.

Input your search keywords and press Enter.