Now Reading:
Vozač kombija odgovoran za smrt dviju sestara u Dalmaciji nedavno izašao iz zatvora – htio zgaziti policajca!
Full Article 2 minutes read

Vozač kombija odgovoran za smrt dviju sestara u Dalmaciji nedavno izašao iz zatvora – htio zgaziti policajca!

Kako doznaje 24 sata, Vozač kombija Mercedes odgovoran za još jednu tragediju na dalmatinskim cestama, za smrt dvije sestre u prometnoj nesreći koju je izazvao u utorak navečer oko 20 sati u mjestu Prugovo, nedavno je izašao iz zatvora jer je svojedobno pijan divljao s automobilom te je potom pokušao pregaziti policajca!

Nakon silovitog naleta kombija na Fiat Punto koji je bio ispred Mercedesovog dostavnog vozila, dvije osobe u Fiat Puntu, sestre od 36 i 55 godina, preminule su na mjestu nesreće. Vozač Mercedesa, 47-godišnji Goran J. otrčao je s mjesta nesreće nakon što je vidio posljedice sudara, došao je do svoje obiteljske kuće gdje se sakrio i nije otvarao policajcima koji su morali provaliti u objekt kako bi ga priveli.

I on je bio ozlijeđen u sudaru, što je uz psihičku rastrojenost bilo dovoljno da ga policajci odvedu u splitsku bolnicu. Uz to, izmjereno mu je preko 1,5 promila alkohola u krvi.

Inače, Goran J. izašao je iz zatvora krajem prošle godine. Kaznu je služio jer je 2015. godine vozio pijan, a građani su nazvali policiju na što nije najbolje reagirao. Naime, pokušao je autom zgaziti policajca koji je stigao na intervenciju i koji se morao baciti pored ceste da ne dođe do tragerije. Tada mu je izmjereno 1,8 promila, a sada je izazvao jednu novu tragediju.

foto: ilustracija
sjever.hr/24sata.hr
18.10.2023.

Input your search keywords and press Enter.