Now Reading:
RANA INTERVENCIJA – započele radionice u sklopu projekta “Zajedno do bolje podrške”! Radionici se priključila i zamjenica župana Petek
Full Article 2 minutes read

RANA INTERVENCIJA – započele radionice u sklopu projekta “Zajedno do bolje podrške”! Radionici se priključila i zamjenica župana Petek

Započeo je program online ciklusa edukativnih radionica u sklopu projekta Zajedno do bolje podrške, kojeg uz podršku Krapinsko-zagorske županije provodi Hrvatska udruga za ranu intervenciju u djetinjstvu, u partnerstvu s Društvom Naša djeca Pregrada.

Sve okupljene je prije početka radionica pozdravila zamjenica župana Krapinsko-zagorske županije Jasna Petek, koja je tom prilikom organizatorima i predavačima zahvalila na organizaciji radionici te podsjetila na nastojanja Krapinsko-zagorske županije na razvoju rane intervencije.

-Nedavno smo uspjeli napraviti dodatan zamah jer su dvjema našim ustanovama specijalnoj bolnici i centru za odgoj i obrazovanje u Krapinskim Toplicama, odobrena sredstva za razvoj i širenje mreža socijalnih usluga u zajednici. Ovo je pokazatelj da je naš dosadašnji rad prepoznat, da smo spremni za korake naprijed i da ćemo uslugu rane razvojne podrške proširiti i podići na još višu stepenicu – poručila je zamjenica župana Petek i dodala kako će se usluga proširiti i nadograditi novim stručnjacima koji su izuzetno važni za dijagnostiku i terapijske postupke.

U sklopu ovog ciklusa bit će održano sedam radionica i završna javna tribina, a od toga su održane radionice Načela suvremene rane intervencije u djetinjstvu (Marta Ljubešić) i Strukturne sastavnice rane intervencije (Tena Matijaš).

Program se radionicama Koordinacija i integracija usluga i resursa – put prema učinkovitosti Rane intervencije u djetinjstvu (Jasmina Ivšac Pavliša) i Timski rad (Anita Lukić) nastavlja 25. listopada, te 7. studenoga kada će biti održane radionice Nezaobilazne potrebe djece rane dobi (Ana Bogdanić) i Uloga obitelji u ranoj intervenciji u djetinjstvu (Ana Wagner Jakab). Radionica Tranzicija: uloga stručnjaka (Marijana Konkoli Zdešić) bit će održana 15. studenoga, kada i završna javna tribina za roditelje i stručnjake Zajedno do bolje podrške.

sjever.hr/kzz.hr
foto: kzz.hr
18.10.2023.

Input your search keywords and press Enter.