Now Reading:
Među najboljim odgojno-obrazovnim djelatnicima u Hrvatskoj i dvije su profesorice iz Preloga! Svečani prijem organizirao gradonačelnik Kolarek
Full Article 2 minutes read

Među najboljim odgojno-obrazovnim djelatnicima u Hrvatskoj i dvije su profesorice iz Preloga! Svečani prijem organizirao gradonačelnik Kolarek

Prigodom obilježavanja Dana učitelja Ministarstvo znanosti i obrazovanja nagradilo je 505 najboljih odgojno-obrazovnih djelatnika u Hrvatskoj, a na tom popisu našle su se i dvije profesorice iz Srednje škole Prelog – prof. Maja Labaš Horvat i prof. Tanja Baksa.

Najbolji odgojno-obrazovni djelatnici odabirali su se prema kriterijima izvrsnosti svojeg rada tijekom proteklih godinu dana, a kategorije uključuju mentorstvo učenicima, predavanja, radionice i edukacije, rad u stručnim vijećima, udrugama i sl., stručne članke, nastavne materijale i obrazovne sadržaje, projekte, unaprjeđenje rada škole, rad na unaprjeđenju sustava obrazovanja.

-Svojim entuzijazmom i nepresušnom kreativnošću iz dana u dan inspiracija su u našoj zbornici i učionicama šireći pozitivnu energiju nesebično prenoseći svoja znanja i iskustva učenicima i nastavnicima u obliku kolegijalne podrške – poručili su tom prilikom njihovi kolege iz Srednje škole Prelog.

Prijem za ove sjajne profesorice priredio je gradonačelnik Grada Preloga Ljubomir Kolarek. U pratnji profesorica Labaš Horvat i Baksa, bio je i ponosni ravnatelj Srednje škole Prelog Tomislav Gregur.

-Želja nam je da naše škole i Osnovna škola Prelog i Srednja škola Prelog dobiju ono što zaslužuju: proširenje obiju škola, a Sportska dvorana Osnovne škole Prelog koju koristi i Srednja škola Prelog neophodnu obnovu. To je prioritet Grada Preloga, a morao bi biti i prioritet Međimurske županije – istakao je gradonačelnik Kolarek uz čestitke i prigodne poklone.

foto: prelog.hr
sjever.hr/prelog.hr
18.10.2023.

Input your search keywords and press Enter.