Now Reading:
Je li došlo do svađe bračnog para Kerum? – Bivši splitski gradonačelnik tvrdi da to pričaju samo budale i ljubomorni ljudi
Full Article 3 minutes read

Je li došlo do svađe bračnog para Kerum? – Bivši splitski gradonačelnik tvrdi da to pričaju samo budale i ljubomorni ljudi

U srijedu je u jutarnjim satima ispred kuće Kerumovih na Mejama rijetko koji prolaznik, a ako tko i prođe, riječ je o onima koji baš i ne vole bivšeg splitskog gradonačelnika, donosi slobodna dalmacija.

Sigurnosne kamere opasale su kuću Kerumovih još prije 11 godina, kada su Kerumu iz sefa ukrali pozamašan iznos od gotovo 1,8 milijuna kuna, kao i zlato i srebro u vrijednosti 100 tisuća eura.

Garaža Kerumovih zatvorena je, a zavjese su navučene na prozore. Prema riječima susjeda, njegova supruga Fani je svaki dan tamo i vozi djecu u školu.

Keruma su susjedi vidjeli jučer, a Fani i Željko voze se u svojim mercedesima. Kerum je donedavno uglavnom bio u Rogoznici gdje imaju još jednu kuću.

Splitom se proširila priča kako je Fani izbacila Keruma iz kuće. Navodno Fani smeta što Kerum voli izlaziti s ekipom i nema ga kući do kasnih večernjih sati.

Fotoreporteri su snimili bračni par na utakmici Hrvatske i Turske na tribinama u Osijeku. Kerum na ruci i dalje nosi vjenčani prsten, a par se vjenčao prije deset godina u Rimu. Za komentar o navodnim nevoljama izjavu su dali i oni.

-Jel ovo neka šala? Smiješno. Kompletne dezinformacije. Prvi put čujem za takvo što. Inače čujem kad se nešto priča o nama po gradu, ali ovaj put nisam ništa čula. Sve je u redu – rekla je Fani kratko i jasno.

-To je bolesno što se priča. To budale pričaju. Ljubomorni ljudi – dodao je uznemireni Kerum.

Prije 13 godina Fani je istjerala Željka iz kuće, a spavao je na jahti. U pitanju je bila njegova vjernost pa ga je u papučama ga izbacila. To se dogodilo godinu dana nakon što je Kerum javno na svojoj lokalnoj televiziji obznanio da se razvodi od supruge Ankice nakon 24 godine jer voli trudnu Fani Horvat.

Par je u tajnoj vezi prethodno bio pet godina, a Fani je bila tinejdžerica koja je tada imala 19 godina. Susjedi u Slavićevoj ulici ispričali su kako je i gdje živjela Fani prije braka s bivšim splitskim gradonačelnikom te kako ju je osvojio.

-Često joj je dolazio na vrata. Doduše jednu večer se naljutio jer je s prijateljicama otišla na zimovanje pa je psovao. Nismo mogli spavati od njega. Znao je imati ljubomorne i posesivne ispade – komentirali su susjedi.

Kerum je u mladosti bio na glasu kao velik zavodnik, a prije dolaska na vlast splitski Berlusconi bio je omiljen među ženama. S ekipom je izlazio na Bačvice, a među pripadnicama nježnijeg spola bio je omiljen zbog duhovitosti.

Dobio je i naziv Jimi Hendrix zbog bujne kose koju je imao. U zezanciji se znao zaliti gaziranim pićem, a glava bi mu ostala gotovo suha koliko je gustu kosu imao.

foto arhiva
sjever.hr/slobodnadalmacija.hr
18.10.2023.

Input your search keywords and press Enter.